Indlæs CSV-fil for anlægsaktiver

Vejledning
Har du brug for at importere flere anlægsaktiver ind på én gang, kan dette gøres via en CSV-fil.

Inden du går i gang, skal du have forberedt en CSV-fil, der indeholder information om aktivernes nr., aktivgruppe (som skal være oprettet i e-conomic på forhånd), aktivernes navne, købspriser, fakturadatoer, startdatoer, det allerede afskrevet beløb samt aktivernes restlevetiden i måneder.

• Periodsering og Anlæg kan aktiveres i Market, ved at trykke på "Tillægsmoduler" under "e-conomic" i menuen til venstre.

Sådan indlæser du en CSV-fil med aktiver

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Søgning og lister" i menuen til venstre og vælg "Anlægskartotek".
  3. Tryk på import-ikonet "Importer aktiver" i højre hjørne og vælg find filen fra din computer.
  4. Du skal nu matche kolonnerne over, så den efterspurgte data i feltet "Indlæsning" stemmer overens med de rette kolonner i filen kaldt "Kildefil". Dette gør du i feltet "Indlæs fra" i indlæsningsfeltet.
  5. Tag desuden stilling til, om nogle linjer fra kildefilen skal springes over. Det kan være, at det er linjer med tekst, der ikke skal indlæses i e-conomic. Linjerne, der bliver sprunget over, er markeret med lyserødt.
  6. Når alle kolonner er matchet, så indlæsningsfilen stemmer overens med kildefilen, trykker du på "Importer data". Her er det vigtigt, at alle kolonner, der står med fed skrift, i indlæsningsfilen, er udfyldt.
  7. Dine aktiver er nu importeret.