e-copedia

Smart Inbox

Artikler med tagget “Smart Inbox” i
Alle artikler med tagget “Smart Inbox”
I denne artikel vil du lære mere om hvordan du selv kan vælge din visning af bilag i Inboxen.
Når dine bilag er overført til din Indbakke, kan du super nemt kombinere, kopiere eller slette dem for at gøre dem helt klar, inden du vedhæfter dem til dine posteringer.
Har du problemer med at få overført PDF-filer til din aftale? Får du en fejlbesked, som dén der vises nedenfor?
Din Inbox kan modtage langt de fleste billeder og PDF'er. Men indimellem kan det ske, at en fil ikke kan overføres til din Inbox.
Denne artikel vejleder dig i, hvordan du kan trække og slippe dine bilag fra Indbakken i din kassekladde.
Skal dine medarbejdere sende bilag til e-conomic og besvare bilagsanmodninger, men ikke have adgang til andre dele af regnskabet? Så kan du oprette dem som Bilagsindsendere i e-conomic - helt gratis!
Foretrækker du at arbejde i "Superkladden"? Så får du her et par tip til at vedhæfte bilag til posteringerne.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du informerer dine leverandører om, at du nu ønsker at modtage fakturaer via EAN.
I din indbakke kan du vedhæfte bilag til dine posteringer på et øjeblik, hvad end de er bogførte eller blot ligger som kladdeposteringer i din kassekladde.
Er der ved en fejl blevet vedhæftet et forkert bilag til en postering, kan det nemt fjernes - også selvom det allerede er bogført.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan styre sorteringen af dine bilag i Inboxen.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan kategorisere dine bilag. Ved at kategorisere dine bilag, er det lettere at holde styr på hvert enkelt bilag og sikre, at alt bogføres korrekt.
Det er ikke uset at du står i en situation, hvor du har flere bilag der skal vedhæftes en postering. I din inbox kan du kombinere flere bilag, så du kan vedhæfte flere bilag til en enkelt postering.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan opbevare dine bilag elektronisk, så du ikke behøver ringbind og kasser med dine bilag, du årligt skal samle sammen til revisor.
Funktionen Bilagsanmodning gør det let at indsamle bilag, du mangler, direkte i e-conomic. Bilagsanmodning holder øje med poster i dine kassekladder og noterer sig, hvis posteringer mangler bilag, for at give dig overblik over manglende bilag og lade dig sende bilagsanmodninger afsted til enhver bruger i din aftale. Anmodningen sendes til brugeren via e-conomics mobilapp, så brugeren let kan tage billeder af sine bilag og sende dem tilbage til den regnskabsansvarlige i e-conomic.
I denne artikel, kan du lære hvordan du indstiller Microsoft Outlook eller Microsoft Office 365 til at undgå brugen af Winmail.dat-formatet, så du kan sende bilag til e-conomic uden fejl.
I denne artikel vil du lære mere om hvordan Smart Inbox kan bruge information fra dine indscannede dokumenter eller fra EAN-fakturaer, du modtager, til at hjælpe dig med at kontere.
Lær hvordan du får et nyt EAN-nummer eller opsætter et eksisterende, i Smart Inbox i e-conomic.
Hvis du har et bilag liggende i din aftale, som du ønsker at udskrive eller gemme på din computer, har du mulighed for at gøre det direkte fra din inbox.
I denne artikel vil du lære mere om godkendelse af bilag i Inbox. Med funktionen godkendelse i Inbox, sender e-conomic automatisk dine bilag til godkendelse.
Med e-conomic kan du nemt uploade dine bilag, uanset om du har dem gemt direkte på din computer, i en e-mail eller tager billeder via Visma e-conomic app'en.
Hvis du allerede har bogført dine posteringer, og du nu vil have vedhæftet dine bilag, kan dette sagtens stadig lade sig gøre.
Smart Inbox giver dig mulighed for at behandle dine bilag nemt og hurtigt i e-conomic. Smart Inbox er overbygningen til Indscanning, som gør at du kan bruge din tid mere effektivt og sikre at din bogføring bliver snorlige.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Smart Inbox”

    • Hvordan vedhæftes bilag til posteringer i kassekladden?
    • Hvordan udskriver/downloader jeg mine bilag?
    • Hvorfor oplever jeg problemer med at indlæse PDF-filer?
    • Hvordan opretter jeg posteringer ud fra bilag?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer