e-copedia

Smart Inbox

Artikler med tagget “Smart Inbox” i
Alle artikler med tagget “Smart Inbox”
I denne artikel gennemgår vi hvordan du opsætter Workflows ud fra en skabelon, eller hvordan du kan skræddersy et Workflow fra bunden, som passer præcis til dine behov.
I denne artikel vil du lære mere om godkendelse af bilag i Inbox. Med funktionen godkendelse i Inbox, sender e-conomic automatisk dine bilag til godkendelse.
Med e-conomic kan du nemt uploade dine bilag, uanset om du har dem gemt direkte på din computer, i en e-mail eller tager billeder via Visma e-conomic app'en.
Du kan altid nemt og hurtigt vedhæfte bilag til dine posteringer, hvad end du befinder dig blandt bilagne i din Inbox eller kigger på kladdeposteringerne i din kassekladde.
Denne artikel vejleder dig i, hvordan du kan trække og slippe dine bilag fra din Inbox til posteringerne i din kassekladde.
I denne artikel vil du lære mere om hvordan du selv kan vælge din visning af bilag i Inboxen.
Når dine bilag er overført til din Inbox, kan du super nemt kombinere, kopiere eller slette dem for at gøre dem helt klar, inden du vedhæfter dem til dine posteringer.
Har du problemer med at få overført PDF-filer til din aftale? Får du en fejlbesked, som dén der vises nedenfor?
Er der ved en fejl blevet vedhæftet et forkert bilag til en postering, kan det nemt fjernes - også selvom det allerede er bogført.
Hvis du er interesseret i et mere enkelt og effektivt bogførings- og godkendelsesflow, kan du med Workflows i Inboxen opsætte dine egne automatiseringsregler, som letter arbejdsbyrden og sparer dig en masse tid i hverdagen. Workflows er en funktion, der minimerer indtastningen af de samme bilag igen og igen og skaber en bedre godkendelsesproces.
Foretrækker du at arbejde i "Superkladden"? Så får du her et par tip til at vedhæfte bilag til posteringerne.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du informerer dine leverandører om, at du nu ønsker at modtage fakturaer via EAN.
Din Inbox kan modtage langt de fleste billeder og PDF'er. Men indimellem kan det ske, at en fil ikke kan overføres til din Inbox.
Smart Flowet er dit opslagsværktøj, med links til de forskellige processer, der bliver præsenteret på vores gratis online kursus <b>"Automatisk bilagshåndtering i Smart-pakken".</b> <p>Ønsker du at få en grundig gennemgang af processen? <a href="https://www.e-conomic.dk/support/online-kursus/inbox">Så deltag i kurset gratis ved at tilmelde dig her</a>.</p>
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan styre sorteringen af dine bilag i Inboxen.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan kategorisere dine bilag. Ved at kategorisere dine bilag, er det lettere at holde styr på hvert enkelt bilag og sikre, at alt bogføres korrekt.
Hvis du allerede har bogført dine posteringer, og du nu vil have vedhæftet dine bilag, kan dette sagtens stadig lade sig gøre.
Hvis du har et bilag liggende i din aftale, som du ønsker at udskrive eller gemme på din computer, har du mulighed for at gøre det direkte fra din inbox.
Det kan tage lang tid, at organisere bilag manuelt, og dernæst at vedlægge dem til den korrekte postering en efter en, og typisk mangler der også et bilag eller to undervejs.
I denne artikel, kan du lære hvordan du indstiller Microsoft Outlook eller Microsoft Office 365 til at undgå brugen af Winmail.dat-formatet, så du kan sende bilag til e-conomic uden fejl.
I denne artikel vil du lære mere om hvordan Smart Inbox kan bruge information fra dine indscannede dokumenter eller fra e-fakturaer, du modtager, til at hjælpe dig med at kontere.
Smart Inbox giver dig mulighed for at behandle dine bilag nemt og hurtigt i e-conomic. Smart Inbox er en opgradering af din Inbox, som gør at du kan bruge din tid mere effektivt og sikre at din bogføring bliver snorlige.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Smart Inbox”

    • Hvordan vedhæftes bilag til posteringer i kassekladden?
    • Hvordan udskriver/downloader jeg mine bilag?
    • Hvorfor oplever jeg problemer med at indlæse PDF-filer?
    • Hvordan opretter jeg posteringer ud fra bilag?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer