e-copedia

Betalinger

Artikler med tagget “Betalinger” i
Alle artikler med tagget “Betalinger”
Med Smart Pay får du det fulde overblik over dine leverandørbetalinger i e-conomic. Du kan nemt sætte dine leverandørfakturaer til betaling og få dem gjort automatisk klar til bogføring - helt uden at logge ind i netbanken.
Når det kommer til at eksportere betalinger til din bank er det alfa og omega, at dine leverandøre er opsat korrekt i e-conomic.
<p>Når din Smart Pay-konto er opsat og valideret, kan du begynde at betale dine leverandører direkte i e-conomic.<br /> Har du ikke har oprettet din Smart Pay konto endnu,&nbsp;kan du se <a href="https://www.e-conomic.dk/support/artikler/kom-godt-i-gang-med-smart-pay">her hvordan du gør</a>.</p>
I e-conomic kan du eksportere dine leverandørbetalinger ud i en fil, som du kan indlæse i din bank. Således slipper du for at oprette betalingerne manuelt i din bank. <p>I denne artikel vil du lære mere om felter og knapper i funktionen eksport af betalinger i e-conomic. <p/>
Denne guide vejleder dig i, hvordan du ud fra fakturanummeret udligner en bogført faktura med en kundeindbetaling, når du har modtaget betaling fra din kunde.
De fleste netbanker giver dig mulighed for at overføre FI-indbetalinger til et økonomisystem, og det samme gælder for e-conomic.
I denne artikel kan du læse om, hvilke regler der gælder for dig med udenlandske betalinger samt hvilke fordele du får, når du bruger Smart Pay til at betale internationale fakturaer.
Hvis du benytter e-conomic som regnskabsprogram og du har din bankkonto hos Nordea, kan du indlæse betalinger eksporteret fra e-conomic i din netbank hos Nordea.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du nemt og effektivt registrerer en forudbetaling fra din kunde i e-conomic.
I denne artikel forklare vi hvordan du eksportere dine betalinger i e-conomic. <p>Når du modtager regninger kan du oprette dem som leverandørfakturaer og eksportere betalingerne ud af e-conomic og ind i din bank.<br /> For at kunne eksportere, skal du igennem 3 trin.</p>
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Betalinger”

  • Er Smart Pay en sikker betalingsløsning?
  • Hvad skal jeg bruge for at komme i gang med Smart Pay?
  • Hvor lang tid tager det at komme i gang med Smart Pay?
  • Hvordan bliver jeg faktureret for Smart Pay?
  • Hvordan bogføres betalingerne i e-conomic, når de er gennemført i banken?
  • Kan man lave udenlandske betalinger via Smart Pay?
  • Kan jeg rette eller fortryder betalinger, som er blevet godkendt?
  • Kan jeg samle flere betalinger til én leverandør eller skal jeg betale enkeltvis?
  • Kan min revisor/bogholder styre det hele, så jeg ikke behøver godkende betalingerne?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer