e-copedia

Valuta

Artikler med tagget “Valuta” i
Alle artikler med tagget “Valuta”
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter tilbud/ordre/faktura i en anden valuta end din grundvaluta.
Denne guide vejleder til, hvordan du ændrer din grundvaluta i e-conomic. Din grundvaluta kan kun ændres i en aftale, hvor der endnu ikke er bogført.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad der skal til for, at du kan indlæse en CSV-fil. Her skal du matche kolonnnerne i indlæsningsfilen med kolonnerne i din CSV fil.
Når du har modtaget en faktura fra din leverandør, skal det oprettes som en postering af typen "Leverandørfaktura".
Denne artikel forklare hvordan du udligner kunde- eller leverandør posteringer i en anden valuta, som er bogført i et lukket regnskabsår.
I e-conomic regnskabsprogram vælger du selv, hvilken valuta, du ønsker at anvende som grundvaluta. e-conomic regnskabsprograms valutakurser opdateres en gang i døgnet via XE.com, for at sikre dig de mest korrekte kurser. Prøv e-conomic bogføringsprogram gratis i 14 dage og få adgang til hele regnskabsprogrammet med det samme.
Hvis du har bogført en kundeindbetaling i en anden valuta end den, fakturaen er sendt ud i, vil det ikke være muligt at udligne den.
Har du modtaget en faktura fra din leverandør, i en anden valuta end din grundvaluta, skal du oprette faktura og betaling, i den samme valuta, for at udligne dem med hinanden.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en vare/ydelse i en anden valuta end din grundvaluta.
Skal du lave en faktura til en kunde i udlandet, er der nogle ting, der skal være på plads, før du kan komme i gang med fakturaen.
Hvis man har lavet kunde- eller leverandørbetalinger i udenlandsk valuta, er det vigtigt, at de bliver udlignet med deres respektive fakturaer, for at regnskabsåret kan afsluttes uden problemer.
Denne guide vejleder til, hvordan du angiver en fast valuta på en konto, så denne valuta foreslås i steder for grundvalutaen, når du opretter posteringer.
<b>Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af <a href="https://www.e-conomic.dk/lpd/lager-af-rackbeat" target="_blank">&nbsp;Lager af Rackbeat</a>. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.</b>
I denne artikel vil du lære mere om hvad du kan gøre, hvis der er opstået en kursdifference på din kunde eller din leverandør.
Denne guide vejleder til, hvordan du retter en leverandørbetaling, som er bogført i en forkert valuta.
I denne artikel får du forklaret hvad du skal gøre, hvis du har åbne posteringer i en anden valuta, i et regnskabsår du er ved at afslutte.
Når du handler med kunder eller leverandører i en udenlandsk valuta, kan du risikere, at der opstår en valutakursdifference. Se her, hvordan du sætter disse konti for valutakursdifferencer op.
Du kan nemt oprette eller opdatere dine salgspriser i anden valuta i varekartoteket, ved at importere en fil med dine salgspriser i forskelige valuta. Her følger en vejledning i, hvordan dette gøres.
Når du har fået en indbetaling i banken fra en af dine kunder i udlandet, enten EU eller udenfor EU, skal den indtastet i dit regnskab i den korrekte valuta.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Valuta”

    • Udlign dine kunde- og leverandørkonti
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer