Skift grundvaluta

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du ændrer din grundvaluta i e-conomic. Din grundvaluta kan kun ændres i en aftale, hvor der endnu ikke er bogført.

Sådan ændrer du din grundvaluta

1. Tryk på det orange tandhjul øverst til højre og vælg "Alle indstillinger" i menuen.
  2. Tryk på "Regnskabsår" under "Regnskab" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Skift grundvaluta".
  4. Vælg den ønskede grundvaluta i rullemenuen i pop op-vinduet.
  5. Tryk på "OK" for at gemme valg af grundvaluta.
OBS:
Grundvalutaen kan kun ændres, hvis der ikke er bogført i aftalen.