e-copedia

Bank

Artikler med tagget “Bank” i
Alle artikler med tagget “Bank”
Denne guide vejleder til, hvordan du kan hjælpe din revisor eller bogholder med at skabe forbindelse til din bankkonto, så dine bankposteringer bliver overført automatisk til e-conomic.
Bank Connect er en fælles standard for udveksling af oplysninger mellem økonomisystemer og banker. Hos e-conomic, kaldes denne service Bankforbindelse.
Har du fået lavet en forkert afstemning af nogle posteringer? Så fortvivl ej - de kan nemt fortrydes, så du kan foretage den korrekte afstemning.
I denne artikel kan du læse, hvordan du manuelt afstemmer posteringer i bankafstemningen.
Når du skal eksportere dine bankbetalinger er det vigtigt, at du sætter dine leverandører rigtigt op.
I denne artikel er samlet tips og typisk stillede spørgsmål til funktionen Bankintegration.
For at beskytte din bankdata ved brug af Aiia, så skal du forny forbindelsen til din bank, ca. hver tredje måned. Du vil modtage en mail om, at forny forbindelsen, og indtil det er gjort, vil posteringer ikke blive overført fra banken til e-conomic.
Har du behov for at benytte flere bankkonti i forbindelse med fakturering til dine kunder, kan du her se, hvordan du klarer det, ved at ændre i dit fakturalayout.
Når du har importeret dit kontoudtog fra banken med alle dine bankposteringer, har du mulighed for at få hjælp til afstemningen med "Afstem automatisk".
Når du har indtastet din primosaldo, er du klar til komme i gang med din bankafstemning.
Hvis du benytter e-conomic som regnskabsprogram og du har din bankkonto hos Nordea, kan du indlæse betalinger eksporteret fra e-conomic i din netbank hos Nordea.
Få fuld kontrol over regnskabet, når du sætter dine leverandørfakturaer til betaling direkte i e-conomic. Du kan både se flere detaljer på de enkelte leverandørfakturaer og godkende betalinger på mobil eller email - helt uden at logge ind i flere programmer.
Det tredje og sidste trin i Smart flowet er, at bruge funktionen bilagsmatch til automatisk at matche dine bilag fra inboxen med posteringer i kassekladden. Denne funktion binder afslutningsvis Smart Inbox og Smart Bank arbejdsgangene sammen, og bidrager til at du klare din bogføring, med så lidt manuelt arbejde som muligt.
Læs mere om, hvordan du kommer godt i gang med din kundes bankintegration. Med en bankintegration gennem Aiia kan din kundes bankposteringer blive overført automatisk til e-conomic.
Autoforslag tager dit regnskab til et nyt niveau af automatisk bogføring. Ved hjælp af en teknologi kaldet "Machine learning", kan e-conomic aflæse dit regnskab - og lære hvordan du bogfører.
I denne artikel forklare vi hvordan du eksportere dine betalinger i e-conomic.
Det er muligt at importere dine bankposteringer til en kassekladde via bankafstemningsværktøjet.
I denne artikel er samlet tips og typisk stillede spørgsmål til modulet Bankafstemning.
Lær hvordan du sætter bankforbindelsen op, sletter en eksisterende bankforbindelse samt afmelder din bankintegration.
I denne guide kan du blive klogere på, hvordan Autoforslag fungerer rent teknisk.
Med funktionen Bankafstemning kan du sikre, at dit regnskab afspejler alle bevægelser på din bankkonto. På den måde slipper du for at bekymre dig for, om du har glemt noget i din bogføring.
Før du går i gang med at bruge bankafstemningen i e-conomic, er det vigtigt, at du angiver primosaldoen på din bank. Primosaldoen er den saldo, der er på din bankkonto, på den dag, du afstemmer fra.
Du skal oprette og sætte din bankkonto op i e-conomic, for at du kan eksportere dine betalinger.
Denne artikel forklare hvordan du opsiger din Aiia aftale. Ved at afbryde forbindelsen til Aiia lukker du integrationen til din bank, og stopper overførslen af bankdata til e-conomic.
Det næste skridt i opsætningen af Smart flowet er, at overfører posteringerne fra bankafstemningen til kassekladden, hvor funktionen bilagsmatch skal bruges til, at få automatisk matchet bilag og posteringer.
Få automatisk dine bankposter direkte ind i e-conomic med Bank Connect.
Når du har modtaget dit Funktions-ID og din Aktiveringskode fra din bank, kan du gå i din e-conomic-aftale og sætte Bank Connect op.
I denne artikel vil du lære mere om felter og knapper i funktionen eksport af betalinger i e-conomic.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du overfører beløb mellem perioder i bankafstemning. Beløb kan dermed "flyttes", hvis de er hævet/indsat i en periode, men bogført i en anden.
Når du sidder i bankafstemningen, vil du gerne være sikker på at den oplyste ultimo banksaldo for hver måned rent faktisk også passer med den saldo du har i banken ultimo hver måned.
For at beskytte din bankdata ved brug af en bankintegration, så skal du forny forbindelsen til din bank, ca. hver tredje måned. Du vil modtage en mail om, at forny forbindelsen, og indtil det er gjort, vil posteringer ikke blive overført fra banken til e-conomic.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Bank”

  • Bankafstemning FAQ
  • Hvordan starter jeg med at bruge bankafstemning?
  • Hvordan starter jeg forfra med bankafstemning?
  • Hvordan får jeg flere bankkonti i min bankafstemning?
  • Hvorfor passer min banksaldo ikke?
  • Hvorfor går min bankafstemning ikke op?
  • Bankafstemning og valuta
  • Hvor er resten af mine posteringer?
  • Bankintegration med Aiia FAQ
  • Hvorfor mangler jeg posteringer?
  • Hvorfor bliver bank posteringer duplikeret?
  • Hvorfor skal jeg ofte forny forbindelsen?
  • Hvorfor mangler mine posteringer transaktions oplysninger?
  • Hvordan sletter jeg min Smart Bank integration?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer