e-copedia

Om overførsel af beløb til næste periode i bankafstemningen

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du overfører beløb mellem perioder i bankafstemning. Beløb kan dermed "flyttes", hvis de er hævet/indsat i en periode, men bogført i en anden.

Der kan være bogførte posteringer i én periode på beholdningskontoen, som skal afstemmes med bankposteringer, der er importeret, i en anden periode.

Sådan overfører du beløb til næste periode

Du kan overføre beløbet til den periode, hvor det skal afstemmes, ved at trykke på pilen ved siden af beløbet - ”Overfør til næste periode”.

Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Regnskab

Posteringen er overført til næste periode

Ud for posteringen du har overført til næste periode, vil du nu se, at pilen til højre for posteringen er farvet grøn. Dette viser, at den er overført. 

Posteringen kan ses i næste periode

Du vil nu kunne se posteringen i næste periode, hvor pilen til højre for posteringen er gul. 

Tip:
Har du brug for at overføre posteringen videre til næste måned igen, kan du trykke på den gule pil.

Posteringen er overført mellem flere måneder

Har du overført en postering flere gange, gennem flere måneder, så vil pilen blive rød. Det betyder, at den er overført til og videre fra perioden. Du kan derfor ikke gøre noget i denne periode. Du skal videre til den oprindelige periode for at flytte den tilbage - eller perioden efter for at afstemme eller flytte posteringen videre.

Tip:
Hvis du ved en fejl har fået overført posteringen videre til de næste perioder, fører du den tilbage ved at trykke på den grønne pil i den måned, posteringen oprindeligt ligger i. Det kan du se ud fra datoen på posteringen.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer