Overfør bankdata fra bankafstemning til kassekladden

Vejledning
Det er muligt at importere dine bankposteringer til en kassekladde via bankafstemningsværktøjet.

Denne funktion kræver, at du allerede har importeret dit kontoudtog med bankposteringer til bankafstemningen.

Sådan overfører du bankdata

1. Tryk på "Regnskab" og vælg "Bankafstemning i menuen til venstre".
  2. Markér de posteringer, du vil have med over i din kassekladde i højre side af bankafstemningen.
  3. Tryk på "Overfør".

Overfør posteringer videre til kassekladde

1. Vælg hvilken kassekladde posteringerne skal oprettes i.
  2. Vælg om "Bilagsnumre" skal være "Brug fortløbende numre", "Brug samme nummer" eller Tildel manuelt".
  3. Ret i "Tekst", hvis du ønsker en anden end den, der er importeret.
  4. I feltet "Type" skal du vælge, hvilken type posteringen er.
  5. Derefter skal du vælge, hvilken konto-, kunde- eller leverandørnummer posteringen skal ind på.
  6. I feltet "Faktura" vælger du, hvilken faktura der betales, såfremt typen er valgt som enten "Kundeindbetaling" eller Leverandørbetaling".
  7. I feltet "Afdeling" kan du vælge mellem dine oprettede afdelinger, hvis du bruger tillægsmodulet Dimension.
  8. Tryk på "Overfør til kassekladde".
OBS:
I forhold til brug af bilagsnumre, skal du være opmærksom på, at vælger du "Tildel manuelt", skal du selv skrive bilagsnumrene ind i feltet "Bilagsnummer", vælger du "Brug samme nummer", vil systemet tage det næste bilagsnummer i rækken og give det til alle posteringerne i overførslen, vælger du "Brug fortløbende numre", vil systemet automatisk tage det næste bilagsnummer i rækken og ændre det derned ad.
Tip:
Hvis du ikke laver konteringen færdig, kan du gemme dit arbejde ved at trykke på "Gem og luk" i bunden. Når du skal ind og kontere igen, vil den huske, det du har indtastet fra tidligere.

Posteringerne vil nu være oprettet i den kassekladde, de er blevet overført til. De vil også fremgå i venstre side af Bankafstemningen. Du vil se, at de allerede er afstemt.

Posteringerne kan rettes enkeltvis og manuelt efter overførsel til kassekladden.