Kom godt i gang med Autoforslag

Vejledning
Autoforslag tager dit regnskab til et nyt niveau af automatisk bogføring. Ved hjælp af en teknologi kaldet "Machine learning", kan e-conomic aflæse dit regnskab - og lære hvordan du bogfører.

Ved at lære hvordan du anvender e-conomic, kan Autoforslag hjælpe dig med dine konteringer, så du kan spare tid og tastearbejde i hverdagen.

I denne guide, kan du finde hjælp til at aktivere og benytte Autoforslag i e-conomic.

Importér dine bankposteringer i bankafstemningen

For at gøre brug af Autoforslag er det en forudsætning, at du har importeret dine bankposteringer i bankafstemningen, så du er klar til at arbejde videre med dem. Den nemmeste måde at importere på er med en automatisk overførsel gennem Aiia. Alternativt kan du også importere dem manuelt via en CSV-fil.

• Funktionen Autoforslag er inkluderet i pakkerne Smart og Avanceret. Du har derfor automatisk denne funktion på din aftale hvis du ligger i en af disse pakker og kan finde den ved overførsel af bankposter, under bankafstemningen.

Sådan gør du brug af Autoforslag, ved overførsel fra bankafstemning

1. Tryk på fanen "Regnskab" og vælg "Bankafstemning" i menuen til venstre, under "Bank".
  2. Når du står i bankafstemningen skal du i banksiden markere de posteringer, du ønsker at overføre til en kassekladde og klikke på knappen ”Overfør”:
  3. Der åbnes et nyt vindue med dine posteringer, hvor du kan kontere dem.
  4. Vælg hvilken kassekladde du vil overføre til, samt hvordan bilagsnumre skal tildeles i toppen.
  5. Tryk herefter på knappen ”Overfør til kassekladde”:
  6. Herfra kan du gå til din kassekladde, lave yderligere rettelser og bogføre dine overførte posteringer.
    • Hvad gør jeg hvis auto-forslag ikke fungerer?