Kom godt i gang med Autoforslag

Vejledning
Autoforslag tager dit regnskab til et nyt niveau af automatisk bogføring. Ved hjælp af en teknologi kaldet "Machine learning", kan e-conomic aflæse dit regnskab - og lære hvordan du bogfører.

Ved at lære hvordan du anvender e-conomic, kan Autoforslag hjælpe dig med dine konteringer, så du kan spare tid og tastearbejde i hverdagen.

I denne guide, kan du finde hjælp til at aktivere og benytte Autoforslag i e-conomic.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Smart Bank.

Sådan tilvælger du modulet Smart Bank

1. Tryk på "Market".
  2. Vælg "Tillægsmoduler" til venstre under "e-conomic".
  3. Find og tryk på "Smart Bank".
  4. Tryk på "Tilføj" og bekræft med "OK".

Importér dine bankposteringer i bankafstemningen

For at gøre brug af Autoforslag er det en forudsætning, at du har importeret dine bankposteringer i bankafstemningen, så du er klar til at arbejde videre med dem. Den nemmeste måde at importere på er med en automatisk overførsel gennem Aiia. Alternativt kan du også importere dem manuelt via en CSV-fil.

Sådan gør du brug af Autoforslag, ved overførsel fra bankafstemning

1. I banksiden skal du markere de posteringer, du ønsker at overføre til en kassekladde og klikke på knappen ”Overfør”:
  2. Nu åbner der et nyt vindue med dine posteringer, hvor du kan kontere dem
  3. Vælg kassekladde samt bilagsnumre i toppen
  4. Tryk herefter på knappen ”Autoforslag” i toppen – og nu vil systemet automatisk kontere dine posteringer:
  5. Tryk herefter på knappen ”Overfør til kassekladde”:
  6. Det er vigtigt at du tjekker at dine posteringer bliver konteret korrekt. Lav eventuelle rettelse, inden at du bogfører dem.