e-copedia

Kom godt i gang med Autoforslag

Vejledning
Autoforslag tager dit regnskab til et nyt niveau af automatisk bogføring. Ved hjælp af en teknologi kaldet "Machine learning", kan e-conomic aflæse dit regnskab - og lære hvordan du bogfører.

Ved at lære hvordan du anvender e-conomic, kan Autoforslag hjælpe dig med dine konteringer, så du kan spare tid og tastearbejde i hverdagen.

I denne guide, kan du finde hjælp til at aktivere og benytte Autoforslag i e-conomic.

Importér dine bankposteringer i bankafstemningen

For at gøre brug af Autoforslag er det en forudsætning, at du har importeret dine bankposteringer i bankafstemningen, så du er klar til at arbejde videre med dem. Den nemmeste måde at importere på er med en automatisk overførsel gennem Aiia. Alternativt kan du også importere dem manuelt via en CSV-fil.

  • Funktionen Autoforslag er inkluderet i pakkerne Smart og Avanceret. Du har derfor automatisk denne funktion på din aftale hvis du ligger i en af disse pakker og kan finde den ved overførsel af bankposter, under bankafstemningen.

Sådan gør du brug af Autoforslag, ved overførsel fra bankafstemning

  1. Når du står i bankafstemningen skal du i banksiden markere de posteringer, du ønsker at overføre til en kassekladde og klikke på knappen ”Overfør”:
  2. Der åbnes et nyt vindue med dine posteringer, hvor du kan kontere dem.
  3. Vælg hvilken kassekladde du vil overføre til, samt hvordan bilagsnumre skal tildeles i toppen.
  4. Tryk herefter på knappen ”Autoforslag” i toppen og systemet vil nu automatisk kontere dine posteringer. Det er vigtigt at du tjekker at dine posteringer bliver konteret korrekt. Lav eventuelle rettelser nu eller inden at du bogfører dem.
  5. Tryk herefter på knappen ”Overfør til kassekladde”:
  6. Herfra kan du gå til din kassekladde, lave yderligere rettelser og bogføre dine overførte posteringer.
    • Hvad gør jeg hvis auto-forslag ikke fungerer?
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Regnskab
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer