Opret ny bankkonto

Vejledning
Du skal oprette og sætte din bankkonto op i e-conomic, for at du kan eksportere dine betalinger.

Der kan eksporteres til de største banker (Nordea, Danske Bank, Jyske Bank, Sydbank, Nykredit Bank) samt de fleste mellemstore og mindre banker.

Sådan opretter du en ny bankkonto

1. Tryk på "Regnskab".
  2. Tryk på "Bank" i menuen til venstre og vælg "Bankkonti".
  3. Tryk på "Ny bankkonto".
  4. Tryk på rullemenuen ud for feltet "Bank" for at vælge din bank på listen.
  5. Udfyld resten af de relevante felter. Vælg desuden "Konto fra kontoplan", som er kontoen hvorpå du foretager din bogføring af betalinger.
  6. Afslut med "Gem" for at gemme din nye bankkonto.

Du skal være opmærksom på, at nogle bankcentraler bruger hinandens udbydere. Hvis ikke du kan finde din bank på listen over banker, skal du tage kontakt til din bank og høre dem, hvilken central de bruger.

Danske Bank kræver, at du anvender deres "Business Online" produkt for at kunne sende betalinger til banken.

Benytte du en bank der ikke findes på listen, er du velkommen til at skrive på vores Forum, og høre om banken evt. kan blive oprettet. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er sikkert, at dit ønske kan imødekommes.