Fjern totrinsbekræftelse fra dit log-in

Vejledning
Aktiveringen af totrinsbekræftelse på dit login, er en god måde at sikre sig, ens e-conomic bliver endnu mere sikkert.

Ens log-in proces bliver dog lidt længere, og vi forstår derfor godt, hvis du gerne vil fjerne totrinsbekræftelsen fra dit log-in, så du kun skal bruge e-mail og adgangskode for at logge ind.

I denne guide forklare vi hvordan du kan deaktivere totrinsbekræftelsen.

Sådan deaktivere du totrinsbekræftelse

1. Tryk på det orange tandhjul i højre hjørne og vælg "Mine indstillinger".
  2. Herinde trykker du på "Redigér" til højre for din bruger.
  3. Totrinsbekræftelsen skal opsættes inde i Visma Connect. Derfor trykker du på knappen "Åbn Visma Connect".
  4. Du er nu inde på din Visma Connect-bruger. Her kan du deaktivere din totrinsbekræftelse. Ved at tryk på "Deaktiver totrinsbekræftelse".
  5. Tryk på "Næste" for at komme igang.
  6. Indtast den 6-cifrede kode en sidste gang, og tryk på "Forsæt".
  7. Nu er totrinsbekæftelsen deaktiveret fra din konto, og du skal i fremtiden kun logge ind via e-mail og adgangskode.