Sikkerhed

Artikler med tagget “Sikkerhed” i
Alle artikler med tagget “Sikkerhed”
Aktiveringen af totrinsbekræftelse på dit login, er en god måde at sikre sig, ens e-conomic bliver endnu mere sikkert.
Når du benytter e-conomic ved at logge ind via Visma Connect med totrinbekræftelse, kan du komme ud for, at du får ny telefon.
Denne guide vejleder til, hvordan du anonymiserer flere kunders data på samme tid, som er mere end fem år gammelt og ikke har åbne poster.
Du kan nemt nulstille din adgangskode, uanset om du logger på via Visma Connect, eller via aftalenummer og bruger ID.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad en databehandleraftale er, og hvordan din virksomhed skal forholde sig til databehandleraftalen. Du får samtidig hjælp til, hvordan du underskriver, opdaterer og fremadrettet finder databehandleraftalen, der er indgået mellem din virksomhed og e-conomic.
I alle e-conomic abonnementer kan man finde sin databehandleraftale, som fortæller hvordan vi som virksomhed skal behandle din data.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du som superbruger mulighed for at gennemtvinge totrinsbekræftelse for andre brugere på din aftale.
Med funktionen "Anonymisering af data" har du mulighed for at overholde GDPR reglerne etableret i EU.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad du skal gøre hvis du har mistet dine login-oplysninger.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Sikkerhed”

• Hvordan ændrer jeg mine login, eller brugeroplysninger?
    • Vil du vide mere om teknik og sikkerhed i e-conomic?