e-copedia

Om Bestillinger

Viden Om
Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af  Lager af Rackbeat. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.

 

I denne artikel vil du lære mere om hvordan du kan holde styr på dine bestillinger og modtagelser. 

Bruger du tillægsmodulet Lager, har du mulighed for at holde styr på dine bestillinger og modtagelser under fanen "Lager". Under menupunktet "Bestillinger" har du mulighed for at se alle dine igangværende bestillinger. Her vil du også kunne få et overblik over de enkelte bestillingers status - hvorvidt de er sendt til dine leverandører eller ej og hvorvidt du har modtaget ingen eller dele af bestillingen.

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Ny bestilling

Fra menuen "Bestilling", har du mulighed for at bestille varer hjem fra dine leverandører. Det gør du ved at oprette en ny bestilling. Vi har givet dig muligheden for at Udvide linjer, hvis du ønsker et hurtigt overblik over, hvilke varer du har bestilt hjem på de enkelte bestillinger.

Har du brug for at lave rettelser til dine igangværende bestillinger, så kan du gøre det med blyant-ikonet "Redigér" på linjen. Her har du også mulighed for at kopiere én af dine bestillinger, hvis du ønsker at gentage samme bestilling eller helt slette forældede eller forkerte bestillinger.

Arkiverede bestillinger

Har du brug for at finde en tidligere oprettet bestilling, og du ikke kan finde den i oversigten her? Så har vi arkiveret den, da du har sendt den til din leverandør og registreret en fuld modtagelse. Er det tilfældet, kan du finde bestillingen i arkivet.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer