e-copedia

Om Modtagelser

Viden Om
Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af  Lager af Rackbeat. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.

 

Bruger du tillgæsmodulet Lager, har du mulighed for at holde styr på dine bestillinger og modtagelser under fanen "Lager". I menuen "Modtagelser" her har du muligheden for at se alle dine igangværende modtagelser. På siden kan du desuden få et overblik over de enkelte modtagelsers status - hvorvidt de oprindeligt blev sendt som bestillinger, hvor stor en del der er modtaget og hvor stor en del er faktureret.

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Ny modtagelse

Har du netop modtaget nogle vare fra din Leverandør? I e-conomic har mulighed for at oprette modtagelser på to forskellige måder.

Du kan opretter en ny bestilling, som automatisk bliver til en modtagelse, når du sender den til din vareleverandør.

Alternativt kan du opretter en ny modtagelse firekte fra menupunktet "Modtagelser". Her kan du registrere, hvilke varer du har modtaget. Dette bruges, hvis du bestiller varerne hos dine vareleverandører uden om e-conomic og gerne vil have dem lagerført - så din lagerbeholdning er korrekt.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer