e-copedia hjælpecenter

Opret eller vælg en standardopsætning som administrator

Se, hvordan du som administrator opretter, anvender eller kopierer en standardopsætning til dine administrerede virksomheder i e-conomic.

Sidst opdateret:
Skrevet af Tenna Larsen

Denne funktion kræver, at du er logget ind som administrator. Med din helt egen standardopsætning får du mulighed for at oprette den kontoplan, du ønsker at benytte for alle dine kunder. Konti i dine standardopsætninger kan ændres efter ønske i undermenuen.

Sådan opretter du en standardopsætning

Følg disse trin for at oprette en ny standardopsætning i e-conomic:

  1. Tryk på "Standardopsætning" i menuen til venstre, og vælg "Standardopsætning".

  2. Tryk på "Ny standardopsætning" over listeområdet, og udfyld felterne.

  3. Tryk på "Gem".

  4. Tryk på ikonet "Administrér" til højre.

  5. Når du har oprettet den nye standardopsætning, kan du oprette, ændre eller importere en eksisterende kontoplan.

Viser oprettelse af en ny standardopsætning i Standardopsætninger – bruges til at navngive den nye standardopsætning.
Viser oprettelse af en ny standardopsætning i Standardopsætninger – bruges til at navngive den nye standardopsætning.

Anvendelse af Standardopsætning på en Administreret Virksomhed

For at vælge en standardopsætning for en virksomhed, du administrerer, skal du følge disse trin:

  1. Tryk på "Virksomheder" i menuen til venstre.

  2. Tryk på ikonet "Administrér" på linjen til højre ud for den virksomhed, du vil administrere.

  3. Tryk på "Ja".

  4. Tryk på det orange tandhjul ("Indstillinger"), og vælg "Alle indstillinger".

  5. Tryk på "Regnskab" i menuen til venstre, og vælg "Standardopsætning".

  6. Tryk på linjeikonet "Anvend" til højre.

  7. Tryk på "OK".

Viser Anvend-ikonet ved en standardopsætning i Standardopsætninger – bruges til at anvende opsætningen på en administreret virksomhed.
Viser Anvend-ikonet ved en standardopsætning i Standardopsætninger – bruges til at anvende opsætningen på en administreret virksomhed.

Kopiering af standardopsætning fra en aftale over på en anden

Når du vælger at anvende en standardopsætning fra en af dine kunder, skal du være opmærksom på, at alt fra fanebladet Indstillinger kopieres. Dette betyder, at f.eks. bilagsserien fra kassekladden også bliver anvendt på den nye aftale.

Følg disse trin for at kopiere en standardopsætning fra én e-conomic aftale til en anden:

  1. Log ind på den e-conomic aftale, som skal have en ny standardopsætning.

  2. Tryk på det orange tandhjul, og vælg "Alle indstillinger".

  3. Tryk på "Standardopsætninger" under "Regnskab" i menuen til venstre.

  4. Start med at nulstille den nuværende standardopsætning, ved at finde "Nulstil standardopsætning" på listen og trykke på ikonet "Anvend" ude til højre på linjen. Du kan eventuelt søge efter den i søgefeltet i højre hjørne af e-conomic.

  5. Find den virksomhed, som du vil kopiere standardopsætningen fra, og tryk på ikonet "Anvend" ude til højre på linjen. Skriv eventuelt aftalenummeret eller navnet i søgefeltet i højre hjørne af skærmen.

Viser Anvend-ikonet for 'Nulstil standardopsætning' i Standardopsætninger – bruges til at nulstille den nuværende standardopsætning.
Viser Anvend-ikonet for 'Nulstil standardopsætning' i Standardopsætninger – bruges til at nulstille den nuværende standardopsætning.

Var denne artikel nyttig?