Opret en genbestillingsrapport

Vejledning
Med genbestillingsrapporten kan du få en oversigt over, hvor mange varer du har på lager og til rådighed, så du kan skabe et overblik over, hvilke varer du evt. skal genbestille.

Sådan opretter du en genbestillingsrapport

1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Vælg "Lager" i menuen til venstre og tryk på "Genbestilling".
  3. Udfyld de ønsket søgekriterier og søg på "OK".
Tip:
Du kan til/fravælge hvilke varer du gerne vil have med i genbestillingsrapporten på baggrund af, om du har 0 på lager via søgefeltet "Skjul 0-beholdninger". Vælger du INGEN, vil rapporten vise alle varer du har 0 af. Vælger du ALLE, vil rapporten fravælge alle varer du har 0 af. Vælger du eksempelvis 3 md. viser rapporten de varer der, inden for 3 måneder, er blevet 0 af.