e-copedia

Opret en rapport for Finanslagerværdi med Lager

Vejledning
Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af  Lager af Rackbeat. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.

 

Med rapporten Finanslagerværdi, kan du trække en rapport, der viser dine varers bogførte værdi på en given dato.

Bruger man lagerstyring i e-conomic, vil man kunne hente en specificeret rapport over hvad ens bogførte lagerværdi består af, fordelt på varer med både antal og kostpriser.

Her kan man altså sammenligne et udtræk af samlekontoen af lageret i f.eks. en ”Saldobalance” eller på et ”Kontokort” med ”Finanslagerværdirapporten”. Disse skal gerne stemme overens.

Stemmer disse ikke overens, skyldes det typisk at åbningen ikke er lavet korrekt, eller at man har bogført direkte på samlekontoen, uden om et varenummer.

  • Denne funktion kræver tillgsmodulet Lager.

Sådan opretter du en rapport på finanslagerværdien

  1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Vælg "Lager" i menuen til venstre og tryk på "Finanslagerværdi".
  3. Udfyld de ønskede søgekriterier og søg på "OK".
  4. Nu vil du kunne se en rapport over dine varer, det samlede antal af bogførte varer, den gennemsnitlige kostpris samt den samlede kostpris for dine bogførte varer.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer