Opret en rapport for Indkøbsstatistik med Lager

Vejledning
I denne guide vil vi tage dig igennem rapporten indkøbsstatistik for varer eller vareleverandører.

Rapporten viser en indkøbsstatistik og her kan du vælge, om du vil se statistikken for den enkelte vareleverandør, for leverandørgruppen, for den enkelte vare eller for hele varegruppen.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan opretter du en rapport for Indkøbsstatistik

1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Vælg "Lager" i menuen til venstre og tryk på "Indkøbsstatistik".
  3. Udfyld de ønskede søgekriterier og søg på "OK".
  4. Du får nu et overblik over dine varer med udgangpunkt i enten dine varer eller leverandører, alt efter dine valgte søgekriterier.