Opret kontaktperson for en vareleverandør

Vejledning
Har du en kontaktperson hos din vareleverandør, kan du her se, hvordan du opretter denne kontaktperson i din aftale.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan opretter du kontaktpersoner for din vareleverandør

1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Vælg "Vareleverandører" i menuen til venstre og tryk på "Vareleverandører".
  3. Tryk på "Flere" på linjen ud for din vareleverandør og vælg "Kontaktpersoner" i rullemenuen.
  4. Tryk på knappen "Ny kontaktperson" over listeområdet.
  5. Udfyld felterne og afslut med "Gem". Kontaktpersonen er nu oprettet, og kan vælges næste gang du opretter en bestilling.