Overfør en ordre til fakturering med Lager

Vejledning
Når du har en ordre der er færdig leveret, og den er klar til at blive faktureret, så skal denne ordre overføres til fakturering, så du har en faktura du kan sende til din kunde.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan overfører du en ordre til fakturering

1. Tryk på "Salg".
  2. Tryk på "Fakturering" i menuen til venstre og vælg "Ordrer".
  3. Sæt flueben i boksen ud for ordren der skal faktureres.
  4. Tryk på "Overfør til fakturering".
Tip:
Fakturaen der er konverteret fra en ordre, vil få dags dato som fakturadato, den kan du naturligvis ændre efter behov. Er ordren oprettet i en fremmed valuta, vil kursen også følge fakturadatoen.

Tag stilling til følgende:

Overfør:
Vælg ”Alle varer” hvis det er alt på ordren der skal overføres.
Vælg ”leverede varer” hvis det kun er det antal der er leveret der skal overføres til fakturaen.

Èn faktura pr. kunde:
Har du en kunde som har flere forskellige ordrer liggende som skal faktureres, kan du vælge om de skal overføres til én faktura, eller om de skal overføres til én faktura pr. ordre.

Vis overskrift for hver ordre:
Sætter du flueben her, vil du få det oprindelige ordrenr. og ordre dato på som overskrift blandt varerlinjerne på fakturaen.

Nu ligger din ordre i menuen til venstre under "fakturering" som en faktura, herfra vil du så kunne bogføre og sende fakturaen til kunden.