Redigér eller slet bestilling

Vejledning
Har du bestilt varer, som alligevel ikke skulle have været bestilt? Så har du mulighed for at redigere din bestilling eller slette bestillingen helt.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan redigerer du en bestilling

1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Vælg "Køb" i menuen til venstre og klik på "Bestillinger".
  3. Tryk på blyant-ikonet "Redigér" til højre for bestillingen.
  4. Hvis din bestilling er sendt til din vareleverandør, skal du ophæve sendt-status på "Ophæv sendt-status", for at kunne foretage dine rettelser.
  5. Du kan nu rette bestillingen.
  6. Når bestillingen er rettet, kan du gensende bestillingen til din vareleverandør.

Sådan sletter du en bestilling

1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Vælg "Køb" i menuen til venstre og klik på "Bestillinger".
  3. Tryk på ikonet med krydset "Slet" til højre for bestillingen.
  4. Godkend i dialogboksen.