Redigér opsætningen af dine Vareleverandører

Vejledning
Ønsker du, at være fri for at rette de samme indstillinger, hver gang du opretter en ny vareleverandør, kan du lave en fælles indstilling for dine leverandører ved hjælp af vareleverandøropsætningen.

Du kan eksempelvis vælge, hvilken leverandørgruppe nye vareleverandører skal tilknyttes, om systemet automatisk skal tildele vareleverandører et nummer når du opretter dem, hvilket layout systemet skal vælge til bestillinger, med videre.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan finder du vareleverandøropsætningen

1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Vælg "Vareleverandører" i menuen til venstre og tryk på "Vareleverandører".
  3. Tryk på knappen "Andre muligheder" og vælg "Opsætning af vareleverandører" i rullemenuen.
  4. Her kan du nu vælge om du, for eksempel, vil have oprettet nye vareleverandører i en bestemt vareleverandørgruppe, eller om du altid vil have systemet til at oprette en vareleverandørfaktura som udgangspunkt.
OBS:
Disse indstillinger gælder kun for nye Vareleverandører. Ønsker du, at redigere indstillingerne for en allerede oprettet Vareleverandør, skal dette gøres på selve Vareleverandøren.