Se dit varekontokort med Lager

Vejledning
På varekontokortet kan du se alle dine bogførte bevægelser på varen; kundefakturaer, vareleverandørfakturaer og de lagerreguleringer og lignende, der er foretaget.

Sådan ser du dit varekontokort

1. Tryk ind på "Salg" eller "Lager".
  2. Vælg "Varer" i menuen til venstre, og tryk på "Varer".
  3. Find den vare, du ønsker at få vist kontokortet på, og tryk på ikonet "Kontokort" til højre for varen.
Tip:
Du kan sortere dine kolonner i stigende/faldende orden ved at klikke på kolonneoverskrifterne. Hvis du trykker på kolonnen "Rk." sorterer e-conomic automatisk listen efter rækkenummer. Alle poster vises hermed, i samme rækkefølge, som de blev bogført. Du kan desuden trykke på ikonet med forstørrelsesglasset, for at se hver enkelt konto, din post har påvirket.