e-copedia

Se dit varekontokort med Lager

Vejledning
Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af  Lager af Rackbeat. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.

 

På varekontokortet kan du se alle dine bogførte bevægelser på varen; kundefakturaer, vareleverandørfakturaer og de lagerreguleringer og lignende, der er foretaget.

Sådan ser du dit varekontokort

  1. Tryk ind på "Salg" eller "Lager".
  2. Vælg "Varer" i menuen til venstre, og tryk på "Varer".
  3. Find den vare, du ønsker at få vist kontokortet på, og tryk på ikonet "Kontokort" til højre for varen.
Tip:
Du kan sortere dine kolonner i stigende/faldende orden ved at klikke på kolonneoverskrifterne. Hvis du trykker på kolonnen "Rk." sorterer e-conomic automatisk listen efter rækkenummer. Alle poster vises hermed, i samme rækkefølge, som de blev bogført. Du kan desuden trykke på ikonet med forstørrelsesglasset, for at se hver enkelt konto, din post har påvirket.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer