e-copedia

Søg i følgeseddelarkivet

Vejledning
Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af  Lager af Rackbeat. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.

 

Ønsker du at finde en gammel følgeseddel frem igen? Det kan du gøre fra følgeseddelarkivet.

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan søger du i følgeseddelarkivet

  1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Tryk på "Forsendelser" i menuen til venstre og vælg "Følgeseddelarkiv".
  3. Udfyld de ønskede søgekriterier og søg på "OK".
  4. Du får nu vist en liste ud fra dine søgekriterier i listeområdet nedenfor og her kan du se dine følgesedler.
OBS:
Du kan sagtens have en følgeseddel liggende i arkivet, uden at du kan se nogen status i kolonnen "Levering", under "Faktura" og "Ordrer", hvis du har leveret i alt 0 varer på følgesedlen.

Er det en enkelt følgeseddel du ønsker at se, så kan du klikke ude til højre på ikonet "Vis valgte", også vil du få din følgeseddel frem i en PDF-fil.

Du har også mulighed for at få vist flere følgesedler på én gang.
Det gør du ved at sætte flueben ude til venstre for dem du ønsker at se, derefter klikker du på "Vis valgte" oppe i toppen, og dine følgesedler vil nu komme frem i én PDF-fil.

Har du behov for at få vist alle dine følgesedler på én gang, så kan du sætte flueben ude til venstre, i den øverste boks, som ligger over listeomårdet, så vil alle dine følgesedler blive markeret med et flueben, så klikker du på "Vis valgte" i toppen, og alle dine følgesedler vil du nu have i én PDF-fil.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer