e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Søg i min log

Vejledning
I min log kan du nemt se de ting, du har foretaget dig i programmet.

Sådan søger du i loggen

  1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Mine indstillinger".
  2. Tryk på "Min log" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Ny søgning" for at foretage en søgning.
  4. Udfyld de ønsket søgekriterier og søg på "OK".

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.