Tilknyt vare fra lager til projekt

Vejledning
Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af  Lager af Rackbeat. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.

Denne guide vejleder til, hvordan du tilknytter en vare fra dit varelager til et projekt.

Du skal først oprette en lagerkladde, der kan overføre til projekter, herefter kan du tilknytte varer fra varelager til et projekt.
Når du tilknytter varen, vil den blive reguleret ned med det antal, der er blevet bogført til projektet. Du vil ligeledes kunne se, at varelinjen er blevet bogført som en omkostning på projektet.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan opretter du en lagerkladde

1. Tryk på det orange tandhjul ("Indstillinger") øverst til højre og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Lagerkladder" under "Lager" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Ny lagerkladde":
  4. Udfyld nr. og navn samt vælg typen "Overfør projekt".
  5. Tryk på "OK", og så vil din nye lagerkladde være oprettet.

Sådan overføres varer fra Lager til Projekt

1. Tryk på fanen "Projekter".
  2. Tryk på "Vareforbrug" og vælg din nye lagerkladde i menuen.
  3. Tryk på "Ny linje til projektoverførsel".
  4. Udfyldt felterne.
  5. Når du har oprettet alle linjer til projektoverførsel, skal du markere de linjer, der skal bogføres nu.
  6. Tryk på "Bogfør linjer til projektoverførsel".

Omk. type

Omkostningstype i projekt, varen skal føres på. Omkostningstypen er med til at styre, hvordan varebeløbet bliver ført i finansen.