e-copedia

Vedhæft bilag til din vareleverandørfaktura

Vejledning
Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af  Lager af Rackbeat. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.

 

Skal du vedhæfte et bilag til din vareleverandørfaktura, kan du her se, hvordan dette gøres inden at vareleverandørfakturaen bogføres. 

  • Denne funktion kræver tillægsmodulerne Lager og Indscanning eller Smart Inbox

Sådan vedhæfter du et bilag til vareleverandørfakturaen

  1. Opret din vareleverandørfaktura.
  2. Når vareleverandørfakturaen er oprettet trykker du på "Vedhæft bilag".
  3. Her kan du vælge at vedhæfte et bilag fra din computer ved at trykke på "Vedhæft bilag" under fanen "Lokalt bilag". Alternativt kan du vedhæfte et bilag fra Ubehandlede på overskriften "Ubehandlede".
  4. Find bilaget, du ønsker at vedhæfte og afslut på "OK". Bilaget er nu vedhæftet til din vareleverandørfaktura, og kan ses når du trykker på "Vis faktura", for at se en kladde af den oprettede faktura.
Tip:
Hvis du har behov for at se bilaget på et senere tidspunkt, kan du finde begge bilagene (både din originale vareleverandørfaktura samt vareleverandørfakturaen i e-conomic) i arkivet.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer