Vær sikker på at modtage alle
e-mails fra e-conomic

Sådan undgår du, at e-conomics mails havner i dit spam-filter eller under Gmails "Promoveringsfane"

Microsoft Outlook

Outlook 2010 og 2013

Tilføj e-conomic som sikker afsender i Outlook 2010 og 2013:

Vælg "Startside"-fanen i den vandrette menu øverst i Outlook
Klik på knappen "Uønsket e-mail"
I drop-down-listen vælges "Indstillinger for uønsket e-mail"
Klik på fanen "Afsendere, der er tillid til"
Klik på knappen "Tilføj"
Indtast @s.e-conomic.dk i feltet, og klik på knappen "OK". Du vil nu se @e-conomic.dk på listen. Gør det samme med @n.e-conomic.dk, @n.e-conomic.com, @s.e-conomic.com og @e-conomic.nmp1.com.
Sørg for, at der er sat hak ved "Hav også tillid til e-mail fra mine kontaktpersoner"
Slut af med at klikke på "OK"

Få evt. mere information på Microsofts hjemmeside

Outlook 2007

Tilføj e-conomic som sikker afsender i Outlook 2007:

Klik på "Indstillinger" i menuen "Funktioner"
Klik på "Uønsket e-mail" under "E-mail"
Klik på fanen "Afsendere, der er tillid til"
Klik på "Tilføj"
Indtast @s.e-conomic.dk i boksen "Angiv en e-mail-adresse eller et internetdomænenavn, der skal føjes til listen"
Klik på "OK"

Gør det samme med @n.e-conomic.dk, @n.e-conomic.com, @s.e-conomic.com og @e-conomic.nmp1.com.

Få evt. mere information på Microsofts hjemmeside

Outlook 2003

Tilføj e-conomic som sikker afsender i Outlook 2003:

Klik på "Uønsket mail" i menuen "Handlinger"
Vælg "Føj afsender til liste over sikre afsendere"
Indtast @s.e-conomic.dk i boksen
Der vises nu en dialogboks med teksten "Afsenderen af den markerede meddelelse blev føjet til listen over afsendere, der er tillid til"
Klik "OK"
Gør det samme med @n.e-conomic.dk, @n.e-conomic.com, @s.e-conomic.com og @e-conomic.nmp1.com.

Få evt. mere information på Microsofts hjemmeside

Sådan gør du e-conomic til sikker afsender i Gmail:

Klik på den grå trekant i søgefeltet til højre for logoet
I feltet "Fra" skriver du @s.e-conomic.dk
Klik på det blå link "Opret et filter med denne søgning >>" nederst til højre i formularen
Sæt hak ud for "Send aldrig dette til Spam"
Slut af med at klikke på den blå knap "Opret filter"
Gør det samme med @n.e-conomic.dk, @n.e-conomic.com, @s.e-conomic.com og @e-conomic.nmp1.com.

Sådan undgår du, at e-conomics mails lander under "Promoveringsfanen" i Gmail:

Gmail har i 2013 indført et fanesystem, hvor indkommende mails grupperes under fanerne "Primære" til almindelige mails, "Sociale" til mails fra sociale medier og "Promoveringer" til mails, som systemet opfatter som reklame-mails.

Desværre risikerer e-conomics system-mails at havne under "Promoveringer", hvilket kan betyde, at du ikke ser vigtig information fra os. Det kan du undgå på følgende måde:

Klik på fanen "Promoveringer"
Find den seneste mail, som er sendt fra e-conomic
Tag fat i venstre side af bjælken med mailens overskrift. Hold venstre museknap nede, mens du trækker mailen over på fanen "Primære" og slipper (Se punkt 1 på billedet ovenfor)
Du ser nu en gul meddelelse (Se punkt 2 på billedet) med teksten "Samtalen er flyttet til "Primære". Vil du gøre dette for fremtidige meddelelser fra info.n@e-conomic.com?" Klik på "Ja"
Du får en gul besked om, at meddelelsen fra denne mailadresse fremover vil blive flyttet til "Primære"(Se punkt 3 på billedet).

Du har nu "lært" Gmail, at mails fra e-conomic ikke er reklame-mails og derfor for fremtiden skal placeres i den almindelige indbakke "Primære".

Apple Mail

Tilføj e-conomic som sikker afsender i Apple Mail:

Tjek mappen "Uønsket post". Hvis der fejlagtigt er havnet en mail fra e-conomic i denne mappe, så start med at dobbeltklikke på mailen
Højreklik på e-mailadressen i "Fra"-feltet
Klik på "Føj til Kontakter"

Du vil herefter modtage e-conomics mails i din almindelige indbakke.

Windows Live Hotmail/ Outlook.com

Tilføj e-conomic som sikker afsender i Windows Live Hotmail/ Outlook.com:

Klik på det runde "Indstillinger"-ikon i øverst højre hjørne
Klik på "Flere mailindstillinger"
Klik på "Afsendere, der er tillid til, og blokerede afsendere" under "Forhindre uønsket mail"
Indtast @s.e-conomic.dk
Klik til sidst på "Tilføj til listen"
Gør det samme med @n.e-conomic.dk, @n.e-conomic.com, @s.e-conomic.com og @e-conomic.nmp1.com.

Andre mailklienter

Hvis du anvender en anden mailklient end dem, vi har anført ovenfor, kan du utvivlsomt gøre noget tilsvarende i denne for at gøre e-conomic til en sikker afsender. Kig i din brugervejledning eller kontakt din leverandør for mere information.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis