Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Roger-abonnement
Indscanning i e-conomic
Roger
Udvalgt
Af: Roger.ai ApS
Betal nemt dine fakturaer og bogfør dine udgifter automatisk
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Betal nemt dine fakturaer og bogfør automatisk dine udgifter
  • Spar tid
  • Fjern dine bekymringer
Beskrivelse
Med Roger kan du nemt betale dine fakturaer og automatisk bogføre dine udgifter - både på smartphone og på web. Du, dine kolleger og dine leverandører kan sende fakturaer direkte til din virksomhedskonto i Roger, hvorefter betaling, godkendelse, kontering og bogføring vil foregå helt automatisk. Når du har oprettet en virksomhedskonto i Roger, kan du invitere dine medarbejdere til kontoen, hvorefter I i fællesskab kan tilføje, godkende og betale fakturaer med Roger. Når en faktura bliver tilføjet, bliver den automatisk bogført som leverandørfaktura i e-conomic regnskabsprogram. Roger aflæser alle nødvendige informationer fra fakturaen, hvorefter den automatisk betales på forfaldsdatoen. Når fakturaen betales, bliver den bogført som leverandørbetaling i e-conomic. Hvis du importerer din kontoplan fra e-conomic til Roger, vil Roger automatisk kontere dine fakturaer.
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Allan
4
Average: 4 (1 vote)
23. august 2018
Monoq
Utroligt smart system der automatiserer dine bankbetalinger, og automatiserer bilagsflow. Vi bruger det i kombination med Pleo som i sig selv også er fremragende. Sparer os samlet for ihvertifald 6-8 timers arbejde per måned. Sidste stjerne får de når konti info kører hele vejen igennem Roger, Pleo og e-conomics

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.