Mød dine sparringspartnere

Som administrator i e-conomic har du altid et hold af specialister til rådighed - A-teamet. Har du brug for hjælp, står de klar til at rådgive over telefon eller en kop kaffe. Mød dem her. 

Få et servicetjek af din forretning

Mød din sparringspartner i e-conomic

 
 

Hvad kan du bruge vores A-team til?

Vores specialisters fornemmeste opgave er, at hjælpe dig med at få mest muligt ud af e-conomic. De står klar til at rådgive dig i smarte arbejdsgange, uanset om du har brug for ekstra tilvalg eller hjælp til forstå de digitale arbejdsgange. De giver dig også gerne et indblik i, hvordan du opnår det perfekte workflow med e-conomic, så du kan optimerer din forretning.
Husk, at du altid kan booke A-teamet til et servicetjek.

 
 

Mød vores dedikerede specialister

 
 

nicholas-kines-e-conomic-revisor-bogholder

 
 
 
 

Nicholas Kines

Nicholas fokuserer på at flytte forretninger fra de fysiske, manuelle og tidskrævende processer hen til de digitale, effektive og fremtidssikrede processer. Til daglig rådgiver han og udvikler forretningsstrategier samt sammensætter komplekse løsninger til revisorer, bogholdere og koncerner.

Find Nicholas på LinkedIn

monique-christiansen-e-conomic-revisor-bogholder

 
 
 

Monique Christiansen

Moniques rejse hos e-conomic startede i supporten, hvor hun fik bekræftet, at det var hos e-conomic, hun skulle udvikle sig. Hun drives af den gode relation og følelsen af at vide, at hun har gjort en forskel for sin kunde. Monique mener at digitalisering og automatisering er vejen frem og elsker at være en del af udviklingen. Hun bruger meget af sin fritid på hesteryg, elsker naturen og er kendt for ofte at udråbe "Se lige en flot himmel!".

Find Monique på LinkedIn

frederik-hemdorff-e-conomic-revisor-bogholder

 
 
 
 

Frederik Hemdorff

Frederik har arbejdet med forandringsprocesser i adskillige år og har hjulpet over 2000 e-conomic kunder med deres regnskab. Han har et stort kundehjerte og er kendt for at gå langt for at skabe værdi og imødekomme kundernes specifikke behov. Derudover er Frederik et stort madøre og bruger en del tid på at eksperimentere i køkkenet. 

 

Sarah-Frederiksen-e-conomic-revisor-bogholder

 
 
 

Sarah Frederiksen

Sarah har hele livet arbejdet med relationer og formidling, og har det som omdrejningspunkt for hendes hverdag - både privat og på arbejdet. Hun har hjulpet masser af kunder med at flytte deres regnskab over til e-conomic og hjulpet med at finde den bedste arbejdsgang for dem. For Sarah er digitalisering og automatisering vejen frem, og du vil som kunde altid føle dig i fokus og blive mødt med et stort smil. I sin fritid er hun hundemor, en kæmpe madelsker og bidt af en gal hest.

Find Sarah på LinkedIn

 
 

kim-meisner-e-conomic-revisor-bogholder

 
 
 
 

Kim Meisner

Kim har stort fokus på opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer. Og han er en erfaren, troværdig og udadvendt sparringspartner for sine kunder. Kim sørger for, at hans kunder altid er informeret om e-conomics produkter og nye tiltag, der kan optimere deres arbejdsgange.

Find Kim på LinkedIn

Frederikke-Simonsen-e-conomic-revisor-bogholder

 
 
 

Frederikke Simonsen

Frederikke har flere års erfaring inden for automatisering og digitalisering, der har til formål at lette hverdagen for e-conomics kunder. Hun brænder for gode relationer og mener, at et godt samarbejde skaber den største værdi for kunden. Privat sætter Frederikke stor pris på en god bid mad, og ligesom resten af Danmarks befolkning jagter hun gerne de 10.000 skridt i grønne omgivelser. 

Find Frederikke på LinkedIn

 
 

 
 
 

Jesper Ekstrand

Jesper har arbejdet med digitalisering, forretningsstrategier og forretningsmodeller i efterhånden et par årtier. Og de seneste år har han haft fokus på Fintech. Det er bl.a. det erfaringsgrundlag, som han trækker, i sin rådgivning om forretningsmæssig værdi og udvikling - som altid har kunden i centrum. Analytisk af natur, har han en lidenskab for at skabe løsninger, der kan gøre en forskel.

Find Jesper på LinkedIn

henriette-thaulow-e-conomic-revisor-bogholder

 
 
 

Mads Schønberg

Mads er Account Manager med fokus på revisorer og bogholdere. Han har selv flere års erfaring fra revisionsbranchen og derfor har han også selv erfaret, at digitalisering og automatisering kan være en større tilvænningssag. Han brænder for at hjælpe jer med at optimere jeres forretning samt opbygge en stærk kunderelation. Når han ikke hjælper jer, jagter han hurtige tider i løbeskoene eller en øl, han ikke har smagt før.

Find Mads på LinkedIn

placeholder

 
 
 

Theis Kristensen

Som Junior Partner Account Manager arbejder Theis hver dag for at synliggøre de mange skræddersyede brancheløsninger, der muliggøres ved at integrere det digitale økosystem af apps og samarbejdspartnere. På denne måde brænder han for at sætte rammerne for en fortsat digitalisering og automatisering, så virksomheder og brugere kan fokusere på at skabe mere værdi gennem deres kerneforretning.

Find Theis på LinkedIn

 
 
 
 
 
 

Bliv kontaktet

Du kan altid vælge at blive ringet op af os, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning til e-conomic. Vi er altid klar til at tage en snak.

Ring på 78 79 19 59, skriv til salg@e-conomic.dk, eller udfyld formularen til højre, så kontakter de dig.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.