Mød dine sparringspartnere

Som administrator i e-conomic har du altid et hold af specialiserede rådgivere til rådighed. Har du brug for hjælp, står de klar til at rådgive over telefon eller en kop kaffe. Mød dem her. 

Få et servicetjek af din forretning

Mød din sparringspartner i e-conomic

 
 

Hvad kan du bruge vores specialiserede rådgivere til?

Vores specialisters fornemmeste opgave er, at hjælpe dig med at få mest muligt ud af e-conomic. De står klar til at rådgive dig i smarte arbejdsgange, uanset om du har brug for ekstra tilvalg eller hjælp til forstå de digitale arbejdsgange. De giver dig også gerne et indblik i, hvordan du opnår den med effektive arbejdsgang i e-conomic, så du kan optimerer din forretning.

Husk, at du altid kan booke dem til et servicetjek.

 
 

Mød vores specialiserede rådgivere

 
 

nicholas-kines-e-conomic-revisor-bogholder

 
 

Mathias Johannsen

Med mig som kontaktperson får du en ekspert inden for procesoptimering. Jeg har nemlig vejledt utallige administratorer i e-conomic i overgangen til at arbejde digitalt, og på den måde frigøre mere tid i hverdagen. Du vil opleve mig som en meget engageret rådgiver med evnen til at skabe værdi ved at imødekomme dine specifikke behov.

Ud over mit arbejde er jeg en ægte bearnaise-haj i køkkenet, som elsker en tur på spinningcyklen, og kommer fra Aarhus.

Find Mathias på LinkedIn

kim-meisner-e-conomic-revisor-bogholder

 
 
 
 

Kim Meisner

Jeg har stort fokus på at opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer. Og så er jeg en erfaren, troværdig og udadvendt sparringspartner for mine kunder. Jeg sørger for, at du altid er informeret om e-conomics produkter og nye tiltag, og hvordan de kan optimere dine arbejdsgange.

Find Kim på LinkedIn

henriette-thaulow-e-conomic-revisor-bogholder

 
 
 
 

Mads Schønberg

I mit arbejde har jeg et stort fokus på revisorer og bogholdere. Med flere års erfaring fra revisionsbranchen har jeg nemlig selv erfaret, at digitalisering og automatisering kan være en større tilvænningssag. Derfor brænder jeg for at hjælpe dig med at optimere din forretning og opbygge en stærk kunderelation.

Find Mads på LinkedIn

frederik-hemdorff-e-conomic-revisor-bogholder

 
 
 
 

Mia Bay

Jeg har tidligere erfaring fra revisionsbranchen og brænder for at optimere revisorers og bogholders arbejdsgange, så du kan fokusere på det, der skaber mest værdi i din hverdag. Jeg har fokus på at opbygge og vedligeholde den stærke kunderelation, hvor vi sammen laver en god fremtidsplan.

Find Mia på LinkedIn

Frederikke-Simonsen-e-conomic-revisor-bogholder

 
 
 
 

Henrik Jørgensen

Med mange års erfaring i digitalisering og effektivisering af arbejdsprocesser kan jeg være den partner, der hjælper dig med at forstå og bruge digitale værktøjer. Lad os sammen lægge en plan for, hvordan vi får afmystificeret "frygten" for nye digitale processer og værktøjer og sikre, at du forbliver værdiskabende og attraktiv over for dine kunder. Vi tager det naturligvis i et tempo, der passer dig og din organisation.

 
 

placeholder

 
 
 

Theis Kristensen

Som Junior Partner Account Manager arbejder Theis hver dag for at synliggøre de mange skræddersyede brancheløsninger, der muliggøres ved at integrere det digitale økosystem af apps og samarbejdspartnere. På denne måde brænder han for at sætte rammerne for en fortsat digitalisering og automatisering, så virksomheder og brugere kan fokusere på at skabe mere værdi gennem deres kerneforretning.

Find Theis på LinkedIn

 
 
 
 
 
 

Bliv kontaktet

Du kan altid vælge at blive ringet op af os, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning til e-conomic. Vi er altid klar til at tage en snak.

Ring på 78 79 19 59, skriv til salg@e-conomic.dk, eller udfyld formularen til højre, så kontakter de dig.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.