forum er lukket

e-conomic Forum er 
midlertidig lukket

Det skyldes, at vi har fuld fokus på at arbejde på nye tiltag til systemet og udforske, hvordan fremtiden for e-conomic Forum skal se ud. Vi henviser i mellemtiden til vores hjælpecenter, e-copedia, hvor du kan finde utallige hjælpeartikler og -videoer.

 

Gå til e-copedia Kontakt supporten

 

 

HJÆLP OG VEJLEDNING

Vi er her for at hjælpe dig

Vi forstår regnskab. Det er det eneste, vi laver. Hver dag. Derfor tilbyder vi en bred vifte af hjælpemuligheder, der skal sikre, at du kommer ordentligt i gang og får mest muligt ud af e-conomic.

Se flere muligheder for hjælp 

Få gratis hjælp på telefon, chat eller e-mail

Mød Danmarks mest dedikerede og kompetente kundesupport. Vi er altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål – store som små. Du kan få fat i os på telefon, chat eller e-mail.

Se kontaktoplysninger og åbningstider

Deltag i vores gratis online kurser

Med vores online kurser får du en dybere forståelse for regnskab og hvordan du bruger e-conomic på den mest værdiskabende måde. Kurserne varer omkring en time og afholdes online, så du kan følge med fra (hjemme)kontoret eller der, hvor du foretrækker.

Læs mere og tilmeld dig

Specialiseret hjælp til administratorer

Som administrator i e‑conomic har du en supportkanal dedikeret til at imødekomme de spørgsmål, du som administrator kan have. I administrator‑supporten møder du nogle af vores dygtige kollegaer med erfaring fra regnskabsbranchen. 

Gå til administrator support

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-mail er påkrævet

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Success Icon

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

Beklager, der er sket en fejl. Prøv venligst igen.

Woman using smartphone