CPH Steel

Få mere tid til dit håndværk
og brug mindre tid på regnskab

 

Hør mere

CPH Steel skifter Excel ud med e-conomic

Da smed og indehaver af smedevirksomheden CPH Steel Morten Rosenberg startede for sig selv, havde han ikke tidligere haft med driftsregnskaber at gøre og kørte det hele i Excel. Men e-conomic har for længst overtaget styringen af både time- og materialeforbrug samt faktureringen. Endvidere styrer smedene nu timeforbruget via mobilen.

”Nu er alt webbaseret, reolerne med mapper er væk, og det hele kører på e-conomics server. Vi sparer en masse tid, når det hele ligger inde i systemet, og vores revisor har et login til vores e-conomic-side, så de kan se, hvordan vores økonomi ser ud og kan holde øje med regnskaberne.”

Morten Rosenberg, indehaver CPH Steel

Timeregistrering på mobiltelefon uden dikkedarer

Vi har haft e-conomic i cirka fem år, og for tre år siden udvidede vi med e-conomic projektstyring med indscanning af dokumenter. Efterhånden er vi kommet op på den store pakke og bruger dagligt projektstyring til stort set hele vores styring af timer og materialer.

"Medarbejderne timeregistrerer på deres mobiltelefon, når de er færdige med en opgave eller færdige med dagen – tid, materialer, kørsel, frokostpauser, alt integreres med e-conomic og ligger så på projektstyringsdelen. Nemt, tidsbesparende og effektivt."
Morten Rosenberg, indehaver CPH Steel

Med e-conomic får CPH Steel:

  • Automatiserede processer sparer tid
  • Nem og billig opstart
  • Tilbud, ordrebekræftelse og færdig faktura i ét flow
  • Alle faciliteter er tilgængelige online 24/7
  • Integration til tidsregistrering på mobilen
  • Gratis adgang for revisor

 

Få en løsning med e-conomic, der passer dine behov

Udfyld formularen herunder og få en uforpligtende snak om hvordan e-conomic kan hjælpe din virksomhed.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.