CPH Steel

e-conomic + Tidsregistrering

CPH Steel skifter Excel ud med e-conomic

Da smed og indehaver af smedevirksomheden CPH Steel Morten Rosenberg startede for sig selv, havde han ikke tidligere haft med driftsregnskaber at gøre og kørte det hele i Excel. Men e-conomic har for længst overtaget styringen af både time- og materialeforbrug samt faktureringen. Endvidere styrer smedene nu timeforbruget via mobilen.

”Nu er alt webbaseret, reolerne med mapper er væk, og det hele kører på e-conomics server. Vi sparer en masse tid, når det hele ligger inde i systemet, og vores revisor har et login til vores e-conomic-side, så de kan se, hvordan vores økonomi ser ud og kan holde øje med regnskaberne.”

Morten Rosenberg, indehaver CPH Steel

Timeregistrering på mobiltelefon uden dikkedarer

Vi har haft e-conomic i cirka fem år, og for tre år siden udvidede vi med e-conomic projektstyring med indscanning af dokumenter. Efterhånden er vi kommet op på den store pakke og bruger dagligt projektstyring til stort set hele vores styring af timer og materialer.

"Medarbejderne timeregistrerer på deres mobiltelefon, når de er færdige med en opgave eller færdige med dagen – tid, materialer, kørsel, frokostpauser, alt integreres med e-conomic og ligger så på projektstyringsdelen. Nemt, tidsbesparende og effektivt."
Morten Rosenberg, indehaver CPH Steel

Med e-conomic får CPH Steel:

  • Automatiserede processer sparer tid
  • Nem og billig opstart
  • Tilbud, ordrebekræftelse og færdig faktura i ét flow
  • Alle faciliteter er tilgængelige online 24/7
  • Integration til tidsregistrering på mobilen
  • Gratis adgang for revisor

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til branche@e-conomic.com eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.