e-conomics konverteringsguide 

Trin 7

Afslut regnskabsår

Nu er du nået til afslutningen af denne vejledning, hvilket samtidigt betyder, at du næsten er færdig med a flytte dit regnskab til e-conomic. Det eneste du faktisk mangler er afslutning af regnskabsår.

Til dette formål, skal du i e-conomic trække en saldobalance, der både viser bevægelserne på dine finanskonti (drift- og balanceposter) i en nærmere bestemt periode og muliggør sammenligninger med tidligere perioder.

 
 
 

 

 

1. Klik på "Rapport" > "Regnskab" > "Saldobalance".

2. Udfyld felterne og klik på "OK".

 

 

Se detaljeret vejledning

Når du har afsluttet denne proces, er du helt klar til at komme i gang med din nye aftale i e-conomic. Men husk, at vi altid sidder klar til at hjælpe dig. Tag kontakt til os på telefon 88 20 48 40, på chat eller på info@e-conomic.com.

Som ny i e-conomic, anbefaler vi dig også at deltage i vores gratis online Kom godt i gang-kursus til e-conomic, hvor du kan få tips og gode råd til dit daglige arbejde i regnskabsprogrammet.

 

Rigtig god fornøjelse med e-conomic regnskabsprogram 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer