"Vi vægter din sikkerhed højt"

Ole William Ingelsson, CISO, Visma Group

 

 

 

Dine data er i trygge hænder hos os

Hos Visma e-conomic er informationssikkerhed ikke et nyt område, men et område i udvikling. Derfor er det helt naturligt at det samlede strategiske overblik og ansvar er hos én nøgleperson. Den person er Ole Ingelsson. Ole er uddannet i Computer Science & Business Administration ved CBS, og ansat som Chief Information Security Officer, hvor han sørger for, at vi har de rette processer for den mest optimale sikkerhed. Nu og i fremtiden.
 

“Det gælder om at kende værdien af det man skal beskytte, for at kunne udøve optimal sikkerhed. For eksempel bruger mere end 130.000 virksomheder i Danmark e-conomic regnskabsprogram. Størrelsen på vores kontaktflade alene giver anledning til at fastholde en solid sikkerhedsstruktur. Vi skal værne om vores brugeres data. Det er den værdi, som vi skal beskytte."

Ole William Ingelsson, CISO, Visma Group


Øg din sikkerhed med totrinsbekræftelse

Der sker en øget prioritering af sikkerheden i landets virksomheder. Et helt centralt emne, som Ole spår, at vi i fremtiden vil høre om i endnu større udstrækning. Ifølge ham er den øgede fokus på sikkerhed et resultat af de fortsat stigende antal dataindbrud på globalt plan. 

”Den computerkraft som hackere har adgang til bliver kraftigere med tiden. Så den tid, det tager at knække et password bliver kortere, medmindre man gør et password mere komplekst. Sikkerheden er derfor nødt til at følge med udviklingen, og det er her Visma Connect kommer ind i billedet. Visma Connect sikrer, at du opretter et password i e-conomic, som er svært at gætte, fordi der er et højt krav til password-kompleksitet."
Ole William Ingelsson, CISO, Visma Group

Jo mere komplekst et password er, desto sværere er det til gengæld også at huske sit password. Det resulterer i, at flere genbruger sit password til flere online tjenester. Derfor anbefaler Ole også, at man tilføjer et ekstra sikkerhedslag i form af totrinsbekræftelse til sin login-proces, som autentificerer og beskytter din konto. Totrinsbekræftelse er allerede noget de fleste danskere bruger gennem f.eks. NemID. Det første sikkerhedslag er noget du kender (dit brugernavn og password), og det andet sikkerhedslag er noget som du har (en unik kode du kan modtage på din telefon eller sikkerhedsnøgle). Det betyder, at skulle en hacker få adgang til dit brugernavn og password, så mangler vedkommende stadig din telefon eller sikkerhedsnøgle for at få adgang til din konto.

Visma Connect login-side

Det bliver nemmere
at logge ind

Med Visma Connect skal du kun bruge din e-mailadresse og en selvvalgt adgangskode til at logge ind i e-conomic.

Hvis du har flere forskellige e-conomic-aftaler, kan du samle dem alle under det samme login. Det betyder, at du kan skifte mellem dine e-conomic-aftaler, uden at logge ud og ind igen. Det er derfor vigtigt, at du bruger din egen e-mailadresse, når du aktiverer Visma Connect. 

Gå til din nye loginside

 
Visma Connect login-side

Derfor skal du aktivere Visma Connect

Vi vil gerne værne om din sikkerhed og følge med udviklingen. Derfor skal alle e-conomic brugere aktivere Visma Connect, som er en nemmere og mere sikker måde at logge ind i e-conomic på. Nemmere fordi du nu kun skal bruge e-mailadresse og password. Mere sikkert fordi Visma Connect har højere krav til password-kompleksitet og dermed også højere krav til, hvordan du laver og håndterer dit password. Derudover får du mulighed for at aktivere totrinsbekræftelse til dit login, som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

Sådan aktiverer du din nye loginmetode

 

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål til hvordan vi arbejder med informationssikkerhed i e-conomic eller til Visma Connect, så tøv ikke med at kontakte os.

 
 • Chat med os nu

  Få hurtigt svar på chatten
  man-ons 9-20, tors 9-22
  og fre 9-15.30

  Start chat
 • Ring til os

  Spørg os om alt
  man-tors 9-15 
  og fre 9-14
  Ring
  88 20 48 40
 • Skriv til os

  Vi sidder klar til at svare
  man-tor 9-20, fre 9-15
  og søn 10-13