Sådan skifter du login

 

Snart kan du ikke logge ind med dit sædvanlige e-conomic aftalenummer og bruger-ID, fordi denne login-løsning udgår. Du skal i stedet skifte til vores nye login-løsning Visma Connect, hvor du får en nemmere og mere sikker måde at logge ind på, som kun kræver e-mailadresse og adgangskode og giver dig mulighed for at bruge totrinsbekræftelse. Du kan med fordel følge vores 3-trins guide herunder eller se vores video

 

Bemærk: Det er vigtigt, at alle brugere har deres egen unikke e-mail, som de har personlig adgang til, når I skifter til Visma Connect. Er det ikke tilfældet, kan du redigere hver brugers e-mailadresse under: ‘Mine indstillinger’. Har du adgang til flere aftaler, kan du tilføje dem til dit nye Visma Connect login under: 'Tilføj aftale' via aftale-oversigten i højre side. Herefter kan du nemt skifte mellem alle dine aftaler.

 
 

1. Åbn dine indstillinger

Log ind i e-conomic, klik på det orange tandhjul og vælg “Mine indstillinger”.

2. Redigér din superbruger

Klik på “rediger”-ikonet til højre for din superbruger.

3. Aktivér Visma Connect

Tjek, at dine brugeroplysninger er korrekte og klik på "Aktiver Visma Connect". Bemærk, at e-mailadressen, der står her, er den du fremadrettet skal logge ind med.

 
 

Tjek din e-mail - og så er du i gang

 

Du vil nu modtage en bekræftelsesmail med et link til at aktivere dit nye login og angive din nye adgangskode.
Nu mangler du bare at klikke på linket i bekræftelsesmailen - og så er du i gang. 

Fremover skal du logge ind via din nye loginside: login.
Vi anbefaler at du bogmærker siden, så du hurtigt kan finde den frem igen.

 
 

Hvad skal jeg nu?

 
 

Bogmærk din nye login-side

Når du bogmærker en side, bliver den gemt i din browser som et genvejs-link under din adresselinje. Opret et bogmærke, for den side du befinder dig på, ved at klikke på den lille stjerne eller det lille plus som ses til højre for adresselinjen.

Bogmærk din login-side

Aktivér totrinsbekræftelse

Du har også mulighed for at aktivere totrinsbekræftelse som et ekstra sikkerhedslag til din login-proces med Visma Connect. Her bruger du en app, som automatisk genererer en ny engangskode, hver gang du logger ind.
 

Aktivér totrinsbekræftelse

Lær mere om Visma Connect

Du får øget sikkerhed med højere krav til password-kompleksitet og mulighed for at aktivere totrinsbekræftelse. Derudover bliver det nemmere at logge ind, og du får større fleksibilitet og mobiladgang til alle dine aftaler. 
 

Læs mere om Visma Connect

 
 
 
 
 
 

Har du spørgsmål,
sidder vi klar til at hjælpe dig

 

Ring til os på:

88 20 48 40

Telefonerne er åbne mandag til torsdag kl. 9.00-15.00 og fredag kl. 9.00-14.00.

Du kan også få hurtigt svar på chatten eller skrive til info@e-conomic.com.