FulDend dit flow MED SMART PAY

Betal og bogfør dine regninger på den mest 
effektive måde

Smart Pay er den sidste byggeklods på vejen mod det hurtigste betalings- og bogføringsflow i e-conomic. Med Smart Pay kan du betale dine regninger direkte i e-conomic helt uden at logge ind i netbanken.

Smart Pay er den sidste byggeklods i den perfekte arbejdsgang
 

DE 4 STØRSTE FORDELE MED SMART PAY

Derfor skal du vælge Smart Pay


 

Større sikkerhed

Saml bogføring og betaling 
i ét system og få større 
sikkerhed

Hurtig og nem godkendelse

Få hurtig godkendelse af 
betalinger både på mobil 
eller e-mail

Overblik og samarbejde

Få et bedre overblik 
og samarbejde om 
virksomhedens regninger

Korrekt og nem betaling

Betalinger trækkes direkte 
i banken og har den rette 
valutakurs fra start

 
 
 
 

KOM GODT FRA START

Sådan får du Smart Pay

Smart Pay letter arbejdet med betaling af virksomhedens regninger ved at skippe netbanken. For at blive godt klædt på til at bruge din nye funktion, anbefaler vi, at du starter med at deltage i et gratis online kursus om Smart Pay, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
 

Tilmeld kursus Tilføj Smart Pay

 

Tilføj Smart Pay

Smart Pay er en betalingsløsning inde i e-conomic, som gør det muligt at betale din virksomheds regninger direkte i dit regnskabsprogram. Du kan tilføje Smart Pay via Market eller i Regnskabsfanen under “Smart Pay”.
 

Indsend oplysninger

Når du tilføjer Smart Pay skal du udfylde en række informationer om dig og din virksomhed, som skal sikre, at dine betalinger foregår 100% sikkert og i overensstemmelse med hvidvaskloven. Du skal udfylde informationer til både e-conomic, vores samarbejdspartner November First og til Mastercard Overførselsservice. Sidstnævnte står for den egentlige overførsel af penge fra din konto til din leverandør og har altså ikke noget at gøre med, om du bruger Mastercard eller ej.
 

Afvent godkendelse - hold øje med 
din indbakke

Når alle informationer er sendt afsted til e-conomic, November First og Mastercard Overførselsservice, skal du afvente den endelige godkendelse, før du kan benytte Smart Pay. Dette tager i de fleste tilfælde 3-4 arbejdsdage, men i særtilfælde, hvor der fx mangler nogle vigtige informationer om dig eller din virksomhed, kan det tage længere end dette.
 

 

Priser på Smart Pay

Vælg den løsning,
som passer dig

Smart Pay findes både som pay-per-use-løsning (0 kr. pr. måned; 4 kr. pr. betaling; 40 kr. i gebyr pr. Euro-SEPA betaling) og som abonnementsløsning (199 kr. pr. måned; 1 kr. pr. betaling; 30 kr. i gebyr pr. Euro-SEPA betaling; mindst 20% lavere valutamarginal end den laveste, offentligt tilgængelige valutamarginal på transaktionsdagen). 

De fleste brugere vælger en pay-per-use-løsning, men betaler du mange regninger til udlandet, så kan abonnementsløsningen være det rette valg for dig, da der kan være mange penge at spare på gebyr og valutamarginal.
 

Stadig i tvivl? Bliv kontaktet

En illustration af en computer, en pung, nogle penge og en grå sky
 
En illustration af en hånd, der holder en mobil med e-conomic app

DOWNLOAD E‑CONOMIC APP

Godkend eller afvis betalinger i e‑conomic‑appen

Du får en notifikation i e-conomic-appen, når din kollega eller revisor/bogholder sender en betaling til godkendelse hos dig gennem Smart Pay, så du kan klare godkendelsen på farten. På den måde bliver samarbejdet mellem jer mere fleksibelt og meget hurtigere.
 

Download appen i Google Play Download appen i App Store

 

SMART PAY ER ET SAMARBEJDE

e‑conomic og November First står bag Smart Pay

Smart Pay er et samarbejde mellem e-conomic og den danske betalingsplatform November First, der siden 2016 har haft licens som betalingsinstitut fra Finanstilsynet. November First skal leve op til de samme regler og krav om sikkerhed og kontrol, som de danske banker gør. Derfor kan du føle dig helt tryg ved at benytte Smart Pay og godkende dine Smart Pay-betalinger gennem November First.
 

e-conomic og November Firsts logoer

BLIV KONTAKTET

Lad os tage en snak 
om Smart Pay

Er du stadig i tvivl, om Smart Pay er den rette 
løsning for dig? Udfyld formularen, så kontakter 
vi dig og hjælper dig videre med beslutningen.

Skriv dit navn her
Skriv dit nummer her

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-mail er påkrævet

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Success Icon

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

Beklager, der er sket en fejl. Prøv venligst igen.

Woman using smartphone