e-copedia

Bogfør lagerregulering

Vejledning
Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af  Lager af Rackbeat. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.

 

Når du har oprettet de reguleringer, du ønsker at foretage på dit lager, er du klar til at bogføre dem. De vil ikke have nogen effekt på dit regnskab eller din lagerbeholdning før de er bogført. 

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan bogfører du en lagerregulering

  1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Tryk på "Lagerkladder" i menuen til venstre, og vælg "Lagerregulering".
  3. Markér de linjer, du ønsker at bogføre, ved at sætte flueben i feltet til venstre for hver linje, og tryk på "Bogfør regulering".
  4. I vinduet skal du vælge den dato du vil bogføre din lagerregulering på. Dags dato er udfyldt på forhånd.
  5. Angiv en bogføringstekst. Den vil blive brugt på posteringen der oprettes, når du bogfører din regulering og på dine Varekontokort.
  6. Angiv den konto, du ønsker at bogføre din lagerregulering på. Vi anbefaler at du vælger den konto du benytter til vareforbrug. I vores standardopsætning er det konto nr. 1330.
  7. Afslut med "OK". Dine lagerreguleringer er nu bogført.
Tip:
Du kan kontrollere, at alt er som det skal være ved at bruge rapporten "Finanslagerværdi". Hvis du vil kontrollere en helt specifik vare, kan du også kigge på varens "Varekontokort".

 

 

Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Lager
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer