Foretag en lagerregulering grundet ukurans

Vejledning
Du kan komme ud for, at en af dine varer på lageret går i stykker. Det skal registreres i e-conomic, så dit lager stemmer overens med dit fysiske lager.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan regulerer du lageret for ukurans

1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Vælg "Lagerkladder" i menuen til venstre og tryk på "Lagerregulering".
  3. Tryk på knappen ”Ny reguleringslinje”.
  4. Vælg typen "Ukurans" og udfyld varenummeret.
  5. Indtast det antal stk. af varen der er ukurante - med minus (-) foranstillet.
  6. Afslut på "Gem" eller opret flere reguleringer via "Gem og ny". Dine lagerreguleringer kan nu bogføres.
OBS:
Vær opmærksom på at, hvis varerne går i stykker under en levering til en kunde, så kan du i stedet med fordel registrere det i forbindelse med, at du laver en kreditnota til kunden.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Lager