Foretag et lagerflyt

Vejledning
Stemmer lagerbeholdningen ikke længere på dine enkelte lokationer eller har du en vare registreret i den forkerte størrelse eller farve? Dette kan rettes til via et lagerflyt.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan laver du et lagerflyt på lokationer

1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Tryk på "Lagerkladder" i menuen til venstre og vælg "Lagerflyt".
  3. Tryk på knappen "Ny lagerflytlinje".
  4. Angiv det varenr. du ønsker at flytte fra én lokation til en anden, antallet der skal flyttes samt lokationerne på henholdvis den lokation varene skal flyttes fra og til.
  5. Gem dine ændringer, ved at trykke på "Gem", eller vælg "Gem & ny" for at fortsætte med at oprette linjer.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Lager