Krediter en vareleverandørfaktura

Vejledning
Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af  Lager af Rackbeat. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.

Har du bogført en vareleverandørfaktura, der indeholder fejl, eller har du modtaget en kreditnota fra din vareleverandør? Så kan du kreditere den bogførte vareleverandørfaktura nemt og hurtigt.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan krediterer du en vareleverandørfaktura

1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Tryk på "Køb" i menuen til venstre og vælg "Arkiv".
  3. Vælg typen "Vareleverandørfaktura", og udfyld eventuelt yderligere søgekriterier. Søg på "OK".
  4. Find den vareleverandørfaktura, du vil kreditere, og tryk på ikonet "Kopiér og vend" på linjen, yderst til højre.
  5. Din vareleverandørfaktura er nu vendt om. Tryk på knappen "Bogfør vareleverandørfaktura".
  6. I pop op-vinduet skal du vælge "Bogfør" og trykke på "OK". Din vareleverandør er nu krediteret.
Tip:
Hvis du vil se din kreditnota, før du bogfører, kan du trykke på den grå knap med et lup-ikon og teksten "Vis faktura". Nu vises din kreditnota på skærmen - tryk på krydset for at lukke vinduet.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Lager