e-copedia

Om Visma Rating

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om Visma Rating, et redskab, der skal gøre det mere trygt at handle med nye kunder.

Når du indgår en aftale med en anden virksomhed, kan det være en aftale, der indbefatter en risiko. En stor ordre kan skabe overskud og luft i regnskabet eller røde tal på bundlinjen og uro i maven.

Vi vil gerne, at du er tryg, når du handler med andre. Derfor har vi lavet bedømmelsessystemet Visma Rating, hvor du kan bedømme dine oplevelser med dine kunder og se, hvad andre synes. Din bedømmelse er naturligvis anonym.

For at sikre at bedømmelsen, du ser, er så retvisende som muligt, har vi brug for så mange bedømmelser, vi kan få. Derfor udveksler vi bedømmelser med regnskabsprogrammet Dinero, et selskab i Visma.

Tip:
Visma Rating er til virksomheder - det vil sige, du ikke kan bedømme eller se bedømmelser af privatkunder, enkeltmandsvirksomheder & interessentskaber.

Hvordan virker det?

Hver gang du opretter en faktura eller en kunde i e-conomic, viser vi dig, hvordan andres oplevelser med kunden har været. Det vil sige, du kan se, hvis andre har haft gode oplevelser med kunden, eller hvis kunden er ved at gå konkurs jf. CVR-registret.

Hvorfor bør jeg bedømme?

Din bedømmelse hjælper dig og tusindvis af andre virksomhedsejere med at undgå dårlige kundeoplevelser. Alle bedømmelser, du laver i e-conomic, bliver gemt helt anonymt. Det vil sige, vi blot registrerer din bedømmelse, og hvem det handlede om (din kundes CVR-nummer). Oplysningerne bliver brugt til at vise andre brugere, hvem de kan stole på, når de opretter nye fakturaer eller kunder i e-conomic.

Hver gang, du har sendt en faktura afsted til en kunde i din aftale, kan du bedømme din oplevelse. Husk, at du kun kan bedømme dine oplevelser med virksomheder, det vil sige, det er nødvendigt at der er angivet et gyldigt dansk CVR-nummer på din kunde, før du kan bedømme.

Hvordan undgår I snyd?

For at sikre, at bedømmelsen, du ser, er så retvisende som muligt, har vi brug for så mange bedømmelser, vi kan få. Derfor udveksler vi bedømmelser med regnskabsprogrammet Dinero, et selskab i Visma. Ligesom du får glæde af deres bedømmelser, får de glæde af dine.

Selvom vi gerne ville, at enhver bedømmelse, vi modtog, var helt reel, kan det naturligvis ske, at nogen forsøger at snyde eller ikke afgiver en fair bedømmelse. Derfor har vi en række regler, som hjælper med at sikre, at bedømmelserne, vi viser, afspejler virkeligheden.

Vi noterer os blandt andet, hvor længe virksomheden, der bedømmer, har benyttet e-conomic eller Dinero, samt hvor længe virksomheden har eksisteret. Vi kigger også på, hvor mange andre bedømmelser virksomheden har lavet og, om de var positive eller negative. Hertil vægter vi altid nyere bedømmelser lidt højere end gamle, fordi vi ønsker at vise det mest realistiske billede af den bedømte virksomhed.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer