e-copedia

Kunder

Artikler med tagget “Kunder” i
Alle artikler med tagget “Kunder”
Vi vil gerne, at du er tryg, når du handler med andre. Derfor har vi lavet bedømmelsessystemet Visma Rating, hvor du kan bedømme dine oplevelser med dine kunder og se, hvad andre synes.
Denne guide vejleder til, hvordan du åbner eller spærrer adgangen på din kunde.
Når du har fået en indbetaling i banken fra en af dine kunder i udlandet, enten EU eller udenfor EU, skal den indtastet i dit regnskab i den korrekte valuta.
I denne artikel vil du lære mere om hvordan kommission håndteres i e-conomic i forbindelse med lagerstyring.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du skal håndtere det, når du sælger til udlandet. Når du sælger dine varer til kunder i f.eks. både Sverige (inden for EU) og USA (uden for EU/øvrige lande), skal du sikre dig, at du har valgt de korrekte salgskonti ind i de korrekte felter i dine varegrupper, for at få momsen placeret korrekt i din bogføring - og dermed i momsopgørelsen.
Når du opretter en ny kunde, vil standard kundeopsætningen foreslå diverse indstillinger for kunden. Dette kan eksempelvis være betalingsbetingelser og nummer. Dette reducerer både fejl og tidsforbrug.
Skal du lave en faktura til en kunde i udlandet, er der nogle ting, der skal være på plads, før du kan komme i gang med fakturaen.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du udligner en bogført faktura ud fra fakturanummeret, når du har modtaget betaling fra din kunde.
Denne guide vejleder til, hvordan du trækker en omsætningsstatistik i e-conomic, så du kan se, hvor meget du har solgt til en bestemt kunde, hvor meget du har omsat af en vare, og hvad dine medarbejdere har solgt.
Her kan du se en oversigt over de udlignede posteringer - d.v.s. de posteringer, du har udlignet på et tidligere tidspunkt - som findes på kundens konto.
Denne guide vejleder til, hvordan du ændringer oplysninger på din kundegruppe.
Hos e-conomic værner vi om dine data. Derfor er de e-mails, som du sender fra e-conomic, når du sender fakturaer og rykkere til dine kunder, som udgangspunkt krypterede på vejen til modtageren.
I denne artikel vil du lære mere om søgefeltet og avanceret/udvidet søgning af kunder.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter nye noter på dine leverandører, kunder og varer.
Har du eksempelvis benyttet et andet regnskabssystem tidligere, kan du med denne type postering, bogføre dine tidligere udsendte fakturaer og få opdateret saldoen på dine kunder.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en notetype, du kan vælge, når du opretter dine noter på henholdsvis varer, kunder og leverandører.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan du nemmest kan afstemme det samlede beløb på din debitorsaldoliste med f.eks beløbet i din saldobalance for samme konto.
Med tillægsmodulet Lager kan du oprette linjerabatter til dine kunder. Disse går under betegnelsen "Rabatgrupper".
Omvendt betalingspligt er en ordning, hvorefter det er køber og ikke sælger, der skal afregne momsen af et køb af varer/ydelser. Fakturaen udstedes uden moms, hvorefter køber beregner og afregner momsen.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du registrerer, at din kunde har betalt én del af det samlede fakturabeløb.
I e-conomic findes der fire momszoner som standard. Disse zoner afgør, hvordan momsen skal håndteres, når du sælger varer eller ydelser til din kunde. Derfor er det vigtigt, at momszonen er indstillet korrekt på alle dine kunder. Husk at rådføre dig med en autoriseret revisor, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal beregne din moms.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du udligner en bogført faktura ud fra kundens navn eller nummer, når du har modtaget betaling fra din kunde.
I din kundeoversigt kan du vælge enten at få vist åbne, spærrede eller alle kunder. I guiden her, kan du se, hvordan dette ændres.
Du kan i din aftale have behov for at bruge forskellige layouts, til forskellige kunder, eller endda på den enkelte faktura.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en kontaktperson. Kontaktpersoner kan anvendes som reference hos din kunde. På den måde kan du angive, hvem der er din reference hos din kunde.
Denne guide vejleder til, hvordan du nemt kan fravælge e-fakturering, som den primære afsendelsesmetode, på dine kunder.
Hvis du har bogført en kundeindbetaling i en anden valuta end den, fakturaen er sendt ud i, vil det ikke være muligt at udligne den.
I din opfølgeningsliste finder du alle noter, der er markeret til opfølgning, uanset hvor noten er oprettet.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan man kan trække et kontoudtog på en kunde via kundekontokortet.
Din kunde får automatisk tildelt den layoutskabelon, der er knyttet til den valgte kundegruppe. Følg guiden her hvis du ønsker at tildele din kunde en anden layoutskabelon.
Du kan nemt bogføre en indbetaling af flere fakturaer fra samme kunde i e-conomic. Denne artikel viser hvordan.
Når du skal fakturere en indenlands kunde er det vigtigt at du sikre dig, at der er den rette moms på fakturaen.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du importerer dine kunders kontaktpersoner.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du med én indbetaling registrerer flere fakturaer som betalte.
Har du kunder med CVR-nummer, der også har en produktionsenhed, dvs. en P-enhed, kan du her læse om, hvordan disse kunder oprettes i din aftale.
Har du en stor leverandør eller kunde, med hundredevis af åbentstående faktura som skal udlignes med en indbetaling, vil du måske opleve et problem ift. hvor mange faktura, der kan udlignes på én gang.
Hvis du ønsker at ændre din data på en kunde, kan du altid redigere dine kundeoplysninger.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan opsætte forskellige e-mails på din kunde alt afhængig af hvem, der skal modtage hvad.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en kundegruppe, du kan tilknytte kunden. Alle kunder skal have en kundegruppe tilknyttet.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan få teksten “Omvendt betalingspligt/Reverse charge” med på din faktura, hvis du sender fakturaer til udenlandske kunder. Der er to måder, dette kan gøres på.
I denne artikel vil du lære mere om den forfaldne saldo på kunder og leverandører.
Der findes ikke styklister i e-conomic og lagerstyring egner sig, som sådan, ikke til produktionsvirksomheder, men der findes et cowboy-trick som du kan benytte.
Har du bogført det samlede beløb for dine kundeposter og ønsker du at fordele saldoen ud pr. kunde, kan du oprette posteringerne, på dine forskellige kundekonti.
I denne artikel vil du lære mere om Visma Rating, et redskab, der skal gøre det mere trygt at handle med nye kunder.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du opretter et leveringssted på din kunde, som du kan tilvælge på dine ordrer samt fakturaer til den pågældende kunde.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du registrerer en forudbetaling fra din kunde.
Her kan du finde informationer vedrørende dine kunder heriblandt kundenummer, navn, by, telefon nummer, attention mf.
Denne guide vejleder i, hvordan du finder åbne posteringer på dine kunder og efterfølgende laver manuel udligning af posteringerne.
Du kan nemt slette eller spærre flere kunder på én gang, når der er flere kunder i samme kundegruppe, der skal spærres eller slettes.
Rapporten viser salg til kunder indenfor EU med både landekode og momsregistreringsnummer - så du nemt kan rapportere videre.
Inden du kan komme i gang med at arbejde i din aftale, har du måske brug for at få indlæst dine kunder fra et andet regnskabssystem. Det kan du gøre ved at importere dine kunder.
Denne guide vejleder til, hvordan du anonymiserer kundedata, der er mere end fem år gammelt og ikke har åbne poster.
Når du klikker på fanebladet “Salg”, kan du få vist et Dashboard. Her kan du se informationer fra e-conomic, som blandt andet en top 5 liste over dine kunder eller varer med den største omsætning.
I denne artikel vil du lære mere om arbejdsgangen for tilbud, ordre og fakturering med Lager.
Denne artikel viser, hvordan du kan trække en liste over debitorer (kunder), der skylder eller snart vil komme til at skylde penge til virksomheden.
I denne artikel vil du lære mere om hvilke rabattyper du kan benytte med tillægsmodulet Lager.
Nogle gange hænder det at din indenlandske kunde skal have sin faktura uden moms. I guiden her, vil vi gennem, hvordan du sender en faktura uden moms.
Når du modtager penge fra en kunde skal dette bogføres som en kundeindbetaling i e-conomic.
Benytter du leveringssteder på dine kunder, kan du nemt importere dine leveringssteder og på den måde få oprettet leveringsstederne på dine forskellige kunder.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du bogfører en kundeindbetaling, hvor det fulde beløb ikke rammer banken, da der er et gebyr fratrukket.
I e-conomic, har vi gjort det muligt at fakturere via CVR-nr., som er en del af NemHandels e-fakturerings muligheder.
Fremgår gamle fakturaer som "Ubetalte salgsfaktura" på Hjemfanen i e-conomic, selvom kunderne har betalt, er det fordi fakturaen mangler at blive udlignet med indbetalingen.
Det kan være en fordel at oprette nye kunder, hvis du vil benytte kundestyring, og derved blandt andet kan se, hvad du har solgt til en given kunde, og hvad de eventuelt skylder dig.
I e-conomic tror vi på at det skal være så nemt som muligt at fakturere. Både for dig som afsender - men også for modtager af fakturaen. Vi har derfor opdateret måden at afsende fakturaer på.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Kunder”

    • Kunder
    • Udlign dine kunde- og leverandørkonti
    • Hvordan laver jeg en ny faktura, tilbud, ordre, vare eller kunde?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer