e-copedia

Kunder

Artikler med tagget “Kunder” i
Alle artikler med tagget “Kunder”
Denne guide vejleder til, hvordan du trækker en omsætningsstatistik i e-conomic, så du kan se, hvor meget du har solgt til en bestemt kunde, hvor meget du har omsat af en vare, og hvad dine medarbejdere har solgt.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du med én indbetaling registrerer flere fakturaer som betalte.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en kontaktperson. Kontaktpersoner kan anvendes som reference hos din kunde. På den måde kan du angive, hvem der er din reference hos din kunde.
Hvis du har bogført en kundeindbetaling i en anden valuta end den, fakturaen er sendt ud i, vil det ikke være muligt at udligne den. Vi vil derfor vise dig her, hvordan du retter og tilbageføre kundeindbetalinger i forkert valuta.
Når du modtager en betaling fra din kunde skal dette bogføres som en kundeindbetaling i e-conomic.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan du nemmest kan afstemme det samlede beløb på din debitorsaldoliste med beløbet i din saldobalance for samme konto.
Har du en stor leverandør eller kunde, med hundredevis af åbentstående fakturaer som skal udlignes med en enkelt indbetaling, kan du opleve et problem ift. hvor mange fakturaer, der kan udlignes på én gang.
Her kan du se en oversigt over de udlignede posteringer - d.v.s. de posteringer, du har udlignet på et tidligere tidspunkt - som findes på kundens konto.
Denne guide vejleder til, hvordan du nemt kan fravælge e-fakturering, som den primære afsendelsesmetode, på dine kunder.
Når du sender en rykker til din kunde, har du mulighed for at vedhæfte den eller de oprindelige fakturaer, der rykkes for.
I e-conomic findes der fire momszoner som standard. Disse zoner afgør, hvordan momsen skal håndteres, når du sælger varer eller ydelser til din kunde. Momszonen er eksempelvis første led i at udlede om din kundes faktura skal være med eller uden moms og har betydning for om momsopgørelse i sidste ende viser det korrekte. Derfor er det vigtigt, at momszonen er indstillet korrekt på alle dine kunder. Husk at rådføre dig med en autoriseret revisor, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal beregne din moms.
Følgende guide er en gennemgang af, hvordan du kan udligne flere åbne leverandørfakturaer med en indbetaling, samtidig med at du bogfører betalingen.
Hvis du ønsker at ændre din data på en kunde, kan du altid redigere dine kundeoplysninger.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en kundegruppe, du kan tilknytte kunden. Alle kunder skal have en kundegruppe tilknyttet.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du udligner en bogført faktura ud fra kundens navn eller nummer, når du har modtaget betaling fra din kunde.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan man kan trække et kontoudtog på en kunde via kundekontokortet.
Du har mulighed for at oprette flere sprog på dine varenumre, så du kun har et varenummer til en vare, også selvom denne sælges til kunder med flere sprog.
Følgende guide er en gennemgang af, hvordan du udligner posteringer på dine kunder, samt en guide til, hvordan du kan fortryde en udligning, hvis der er lavet en fejl.
Rapporten viser salg til kunder indenfor EU med både landekode og momsregistreringsnummer - så du nemt kan rapportere videre.
Denne guide vejleder til, hvordan du viser kunder og åbner eller spærrer adgangen på din kunde.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du importerer dine kunders kontaktpersoner.
Du kan nemt slette eller spærre flere kunder på én gang, når der er flere kunder i samme kundegruppe, der skal spærres eller slettes.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du ud fra fakturanummeret udligner en bogført faktura med en kundeindbetaling, når du har modtaget betaling fra din kunde.
Inden du kan komme i gang med at arbejde i din aftale, har du måske brug for at få indlæst dine kunder fra et andet regnskabssystem. Det kan du gøre ved at importere dine kunder.
I denne artikel vil du lære mere om den forfaldne saldo på kunder og leverandører.
Hvis du har bogført og udlignet en kundeindbetaling med fejl i valuta, kan dette rettes ved at ophæve udligningen og tilbageføre betalingen.
Har du bogført det samlede beløb for dine kunde- eller kreditorposter og ønsker du at fordele saldoen ud pr. kunde/kreditor, kan du oprette posteringerne, på dine forskellige kunde- og kreditorkonti.
Fremgår gamle fakturaer som "Ubetalte salgsfaktura" på Hjemfanen i e-conomic, selvom kunderne har betalt, er det fordi fakturaen mangler at blive udlignet med indbetalingen.
Denne guide vejleder til, hvordan du åbner dit kunde - eller leverandørkontokort i et nyt vindue, så du har mulighed for at flytte det rundt på skærmen, og dermed lettere arbejde med det.
Når du opretter en ny kunde, vil standard kundeopsætningen foreslå diverse indstillinger for kunden. Dette kan eksempelvis være betalingsbetingelser og nummer. Dette reducerer både fejl og tidsforbrug.
Her kan du finde informationer vedrørende dine kunder heriblandt kundenummer, navn, by, telefon nummer, attention mf.
Med denne type postering kan du bogføre kundefakturaer fra din kassekladde frem for under Salg.
Det kan være en fordel at oprette nye kunder, hvis du vil benytte kundestyring, og derved blandt andet kan se, hvad du har solgt til en given kunde, og hvad de eventuelt skylder dig.
Vi vil gerne, at du er tryg, når du handler med andre. Derfor har vi lavet bedømmelsessystemet Visma Rating, hvor du kan bedømme dine oplevelser med dine kunder og se, hvad andre synes.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du registrerer, at din kunde har betalt én del af det samlede fakturabeløb.
Denne artikel viser, hvordan du kan generere en liste over debitorer (kunder), der skylder penge til virksomheden, eller snart vil komme til at skyde penge.
Har du forskellige priser på de samme varer til forskellige kunder, kan du håndterer dette ved at oprette prisgrupper med særpriser.
Denne guide vejleder i, hvordan du finder åbne posteringer på dine kunder og efterfølgende laver manuel udligning af posteringerne.
Lær her, hvordan man bogfører og sender en e-faktura i e-conomic.
I denne artikel vil du lære mere om Visma Rating, et redskab, der skal gøre det mere trygt at handle med nye kunder.
Benytter du leveringssteder på dine kunder, kan du nemt importere dine leveringssteder og på den måde få oprettet leveringsstederne på dine forskellige kunder.
Denne guide vejleder til, hvordan du ændringer oplysninger på din kundegruppe.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du nemt og effektivt registrerer en forudbetaling fra din kunde i e-conomic.
I denne artikel vil du lære mere om søgefeltet og avanceret/udvidet søgning af kunder.
Når du har fået en indbetaling i banken fra en af dine kunder i udlandet, enten EU eller udenfor EU, skal den indtastet i dit regnskab i den korrekte valuta.
Skal du lave en faktura til en kunde i udlandet, er der nogle ting, der skal være på plads, før du kan komme i gang med fakturaen.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du bogfører en kundeindbetaling, hvor det fulde beløb ikke rammer banken, da der er et gebyr fratrukket.
Du kan i din aftale have behov for at bruge forskellige layouts, til forskellige kunder, eller endda på den enkelte faktura.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter nye noter på dine leverandører, kunder og varer.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du opretter et leveringssted på din kunde, som du kan tilvælge på dine ordrer samt fakturaer til den pågældende kunde.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Kunder”

    • Kunder
    • Udlign dine kunde- og leverandørkonti
    • Hvordan laver jeg en ny faktura, tilbud, ordre, vare eller kunde?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer