Opret en rabatgruppe med Lager

Vejledning
Med tillægsmodulet Lager kan du oprette linjerabatter til dine kunder. Disse går under betegnelsen "Rabatgrupper".

For at oprette disse varerabatgrupper, skal du igennem tre steps. Først skal rabatgruppen oprettes. Herefter skal en linjerabat tilknyttes rabatgruppen, og til sidst skal rabatgruppen vælges på dine kunder.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan opretter du en rabatgruppe

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Opsætning" i menuen til venstre og tryk på undermenuen "Rabatgrupper".
  3. Tryk på "Ny rabatgruppe".
  4. Giv din rabatgruppe et nummer og et navn.
  5. Afslut på "Gem".

Sådan opretter du en linjerabat

1. Tryk på ikonet med stjerne "Tilknyt linjerabatter", ude til højre for din rabatgruppe.
  2. Tryk på "Ny linjerabat".
  3. Da rabatten ydes på alle dine varer, skal du undlade at vælge en varerabatgruppe.
  4. Indtast linjerabatten i procent. Tilføj desuden en eventuel minimumantal, hvis rabatten først skal tiltræde, i så fald kunden køber mere end antallet, du angiver.
  5. Afslut på "Gem".

Sådan vælger du rabatgruppen på din kunde

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Kunder" i menuen til venstre og tryk så på "Kunder".
  3. Tryk på "Redigér" ud for den kunde, du vil give rabat.
  4. Tryk ind på fanen "Øvrigt".
  5. Indtast nummeret på rabatgruppen i feltet "Rabatgruppe".
  6. Tryk på "Gem". Din kunde er nu tilknyttet rabatgruppen, og rabatten vil fremover fremgå på fakturaer, ordrer og tilbud til denne kunde.