Opret en varegruppe med lagertræk

Vejledning
Når du har tilvalgt tillægsmodulet Lager til din aftale, skal du have oprettet en varegruppe med lagertræk, så du kan holde styr på dit lager i e-conomic.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan opretter du en varegruppe med lagertræk

1. Tryk på "Salg" eller "Lager". Varegruppen kan oprettes fra begge faner.
  2. Tryk på "Varer" i menuen til venstre, og vælg "Varegrupper".
  3. Tryk på knappen "Ny varegruppe" over listeområdet.
  4. Angiv varegruppenummeret, navn og konti til kontering for varegruppen under fanen "Generelt".
  5. Tryk herefter på fanen "Lager". Vælg her "Varer m. lagertræk" under "Lager" og udfyld de ønskede kontonumre for varekøb og vareforbrug for lageret.
  6. Afslut med "Gem" eller "Gem og ny", for at oprette flere varegrupper. Du kan nu oprette varer, der hører til denne varegruppe.
OBS:
Vær opmærksom på at når du sætter en varegruppe til at være med lagertræk - kan den ikke rettes til at være uden lagertræk efterfølgende. Din ændring er derfor bindende for de varer, du har tilknyttet din varegruppe.
Tip:
Hvis varegruppen skal være uden lagertræk - så følger du blot de første steps og sætter "Varer u. lagertræk" under fanen Lager.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Lager