e-copedia

Opret en vareleverandørfaktura med betalingsoplysninger

Vejledning
Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af  Lager af Rackbeat. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.

 

Når du bogfører din vareleverandørfaktura, har du mulighed for at oprette betalingen i kassekladden, og derved kunne eksportere dine betalinger til din bank, så du slipper for dobbelt tastearbejde.

For at få disse betalinger automatisk over i kassekladden, og benytte denne smarte mulighed for at eksportere betalingerne til banken, så skal der på vareleverandørfakturaen være udfyldt en 'betalingstype' inden du bogfører fakturaen. Det kan du gøre enten direkte på fakturaen, eller inde på din vareleverandør.

For at slippe for at skulle taste betalingstypen ind hver gang du laver en varerleverandørfaktura, så kan du sætte en fast betalingstype ind på din leverandør. Betaler du eksempelvis med "bankoverførsel" hver gang, så kan du sætte din leverandørs bankoplysninger ind direkte på leverandøren. På den måde kommer betalingsoplysningerne automatisk med, når du vælger din leverandør på en vareleverandørfaktura.

Hvis din leverandør skifter betalingstype fra gang til gang, eller det ikke er hver gang du ønsker der automatisk bliver oprettet en postering i kassekladden, så kan du istedet sætte betalingstypen direkte ind på fakturaen.

Sådan sætter du en betalingstype på din vareleverandør

  1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Vælg "Vareleverandører" i menuen til venstre, og tryk på "Vareleverandører".
  3. Find din vareleverandør i oversigten og rediger leverandøren på blyant-ikonet "Rediger" til højre for leverandøren.
  4. Tryk ind på fanen "Referencer og betalinger".
  5. Vælg din Vareleverandørs betalingstype under "Betalingstype". Udfyld de resterende oplysninger.
  6. Afslut på "Gem". Betalingsoplysningerne er nu gemt på din vareleverandør og vil fremover fremgå på vareleverandørfakturerne for denne leverandør.

Sådan sætter du en betalingstype direkte ind på din vareleverandørfaktura

  1. Åbn din vareleverandørfaktura.
  2. Tryk på "Betalingstype".
  3. Vælg den betalingstype der er gældende for din vareleverandør og udfyld de resterende oplysninger.
  4. Afslut på "OK".
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Lager
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer