Opret en vareleverandørgruppe

Vejledning
For at registrere modtagne varer med mere, skal du oprette en vareleverandør. Denne vareleverandør skal tilknyttes en gruppe, en såkaldt vareleverandørgruppe.

Man kan enten oprette eller ændre leverandørgrupper under fanen "Regnskab" eller under fanen "Lager".

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan finder du "Leverandørgrupper" via fanen "Regnskab"

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Søgning og lister" i menuen til venstre, og vælg "Leverandører".
  3. Klik på "Andre muligheder" og vælg "Leverandørgrupper".

Sådan finder du "Leverandørgrupper" via fanen "Lager"

1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Tryk på "Vareleverandører" i menuen til venstre og vælg "Vareleverandørgrupper".

Sådan opretter du en vareleverandørgruppe

1. Tryk på "Opret Vareleverandørgruppe".
  2. Indtast nummer og navn på din leverandørgruppe, og vælg den konto fra kontoplanen, som leverandørgruppen skal ramme.
  3. Tryk på fanen "Lager" og sæt flueben i "Adgang fra Lager".
  4. Udfyld felterne, eller markér med "Fordel på varer", hvis du vil fordele henholdsvis fragt, samlerabat og gebyr ud på varens kostpris.
  5. Afslut med "Gem".
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Lager