Opret pakke- og følgeseddel ud fra en ordre med Lager

Vejledning
Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af  Lager af Rackbeat. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.

Vi arbejder på at udvikle muligheden for at oprette pakke- og følgesedler ud fra en ordre til menuen Salg i e-conomic.

Når du benytter tillægsmodulet Lager, har du mulighed for at udskrive en pakke- og følgeseddel.

For at udskrive disse pakke- og følgesedler, skal du først overfører varene fra ordren til levering, så systemet ved, hvilke varer der skal trækkes fra dit lager. Herefter kan du udskrive både pakkeseddel og følgeseddel.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.
  • Funktionen ordre er inkluderet i pakkerne Basis, Plus og Avanceret.

Sådan overfører du varer til levering

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Tryk på "Fakturering" i menuen til venstre og vælg "Ordrer".
  3. Sæt flueben i boksen ud for ordren der skal leveres og tryk på knappen "Overfør til levering".
  4. Nu skal du tage stilling til, om du vil overfører "Alle varer", uanset om du har dem til rådighed på dit lager eller ej, eller om det blot skal være "Varer til rådighed".

Sådan udskriver du pakkesedler

1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Tryk på "Følgesedler" i menuen til venstre og vælg "Følgesedler".
  3. Vælg ordren/ordrerne ved at sætte flueben i den lille boks til venstre for ordren og tryk på "Udskriv pakkesedler".

Sådan udskriver du følgesedler

1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Tryk på "Følgesedler" i menuen til venstre og vælg "Følgesedler".
  3. Tryk på ikonet "Registrér leverede" til højre på linjen ud for din ordre og indtast antallet af varer til levering i kolonnen "Til levering".
  4. Tryk på "Klar til levering" eller på "Gem", hvis du ikke færdig med at pakke hele ordren.
  5. Nu er ordren klar og du kan få udskrevet følgesedlen. Vælg derfor ordren ved at sætte flueben i den lille boks til venstre for ordren.
  6. Tryk på knappen "Udskriv følgesedler".
OBS:
Når du trykker på "Udskriv følgesedler", trækkes varerne fra lageret.
Tip:
Når du trykker på "Til levering", kan det være, at antallet automatisk er udfyldt. Det skyldes at systemet beregner det bestilte antal og fratrækker det allerede leverede antal, hvis det er en dellevering.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Lager