Redigér kolonner i din Superkladde

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan redigere, hvilke kolonner du vil have vist i din kladde, samt i hvilken rækkefølge kolonnerne skal vises.
  • Denne funktion kræver at du har tillægsmodulet "Superkladde".

Sådan redigerer du dine kolonner

1. Tryk på "Superkladde" på linjen øverst ved siden af "Rapporter".
  2. Tryk på knappen "Kolonner" øverst til højre.
  3. Vælg de kolonneoverskrifter, du ønsker at vise/skjule.
  4. Tryk på "Tilføj/Skjul"-ikonerne for at flytte de valgte kolonner.
  5. For at ændre kolonnernes rækkefølge skal du først vælge kolonnerne og så trykke på "Flyt op/ned".
  6. Tryk på "OK" for at gemme.
OBS:
Denne funktion er brugerspecifik, hvilket betyder at din administrator eller andre brugere på aftalen kan have en anden visning af kolonner end den du kan se.