Tag et skærmbillede på PC eller MAC

Vejledning
Et billede siger mere end 1000 ord, og kan derfor være en fordel ift. at forklare os her på supporten, hvad du ser på din skærm.

Det kaldes et skærmbillede eller et screenshot, og er et hurtig og nemt værktøj, som kan hjælpe med at skabe en bedre forståelse for hvad du oplever i dit regnskab.

I denne artikel forklare vi hvordan du kan tager et screenshot på henholdsvis din PC eller MAC, og sender til e-conomic supporten.

Tag et skærmbillede på PC

1. Tryk på "Shift + Windows logo knappen + S".
  2. Træk krydsmarkøren for at vælge det område af skærmen, du vil tage et billede af.
  3. Slip musen eller pegefeltsknappen for at tage skærmbilledet.
  4. Tryk på mini-versionen af billedet nede i højre hjørne af din skærm.
  5. Gem billedet på din computer ved at trykke "Ctrl + S" eller kopier det med "Ctrl + C".
  6. Vedhæft billedet i din e-mail eller chat til supporten.

Tag et skærmbillede på MAC

1. Tryk på "Shift + Command+ 4".
  2. Træk krydsmarkøren for at vælge det område af skærmen, du vil tage et billede af.
  3. Slip musen eller pegefeltsknappen for at tage skærmbilledet.
  4. Vent indtil skærmbilledet arkiveres på dit skrivebord.
  5. Vedhæft billedet i din e-mail eller chat til supporten.