Gratis online kursus
om AutoBank

På dette online kursus viser vi dig, hvordan du bruger funktionen Automatisk bankafstemning til at gøre din bankafstemning hurtigere og nemmere. Vi gennemgår også, hvordan du med tillægsmodulet AutoBank kan skære 60% af den tid, du normalt bruger på bankafstemning.

Tilmeld dig online kurset GRATIS

Vi kommer rundt om...

Sådan får du det optimale ud af din bankafstemning

Få importeret dine kontoudtog fra banken helt automatisk med AutoBank

Få bogført dine posteringer hurtigt og korrekt med Autoforslag.

På kun 30 minutter viser en af vores dygtige supportere dig alt, du skal vide om AutoBank.
Du kan selvfølgelig stille spørgsmål undervejs.

Vil du vide mere? På vores tillægsmodulsside kan du læse, hvilke fordele du får med AutoBank.

Prøv e-conomic regnskabsprogram gratis i 14 dage

Er du ikke allerede kunde hos e-conomic, så anbefaler vi dig at tage en gratis demo af programmet før kurset.

Prøv gratis

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din inbakke (eller spam-mappe) med det samme.